ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Η ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ?




Από εχθές ο Νίκος Θανόπουλος μαζί με τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ, Μιχάλη Δημαράκη βρίσκονται στην Αμερική. Ο σκοπός αυτού του ταξιδιού είναι η συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο Νίκο Νοτιά ο οποίος όπως λένε η πληροφορίες συζητά με κάποιον νέο επενδυτή για να πάρει ένα ποσοστό η το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΑΕΚ.

Αυτή είναι η τρίτη προσπάθεια που γίνεται από τον Ιούλιο και μετά για να βρεθεί νέος επενδυτής , μετά της αποτυχημένες που είχαν γίνει με τους Χρήστο Αναστασίου και μετά το γκρουπ από τους Κύπριους επενδυτές αλλά δεν είχε θετικό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ.

Ο τρίτος νέος επενδυτής που έχει προκύψει είναι Ελληνοαμερικανός που ζει στο Σικάγο, και για να έχει πάει μαζί με τον Νίκο Θανόπουλο και ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ , Μιχάλης Δημαράκης δείχνει ότι δεν είναι κάτι απλό και οι συζητήσεις του νέου επενδυτή με τον Νίκο Νοτιά , πρέπει να είναι προχωρημένες.

Η παραχώρηση των μετοχών που έκαναν οι Παππάς, Γκούμας και Χατζηϊωάννου στον Νίκο Νοτιά προφανώς ξέρουν με ποιον μιλάει και το μέλλον της ΑΕΚ δεν θα είναι αβέβαιο , αλλιώς δεν θα του παραχωρούσαν της μετοχές.

Ας ελπίσουμε ότι η τρίτη αυτή προσπάθεια για νέο επενδυτή θα είναι και τυχερή και θα έχει αίσιο αποτέλεσμα για την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου