ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ




Άστραψε και βρόντηξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό-σοκ από το Θρασύβουλο στο Κύπελλο. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός έθεσε θέμα αποχώρησής του από την ομάδα, ενώ έκανε λόγο για πέντε παίκτες που είτε θα πρέπει να φύγουν ή να περιθωριοποιηθούν, χωρίς να τους κατονομάσει.

«Δεν έχω να πω πολλά για το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στο Θρασύβουλο. Η κοροϊδία σταματάει εδώ. Ντρέπομαι για όσα έχουν συμβεί, αλλά αν πω περισσότερα θα γελάσετε. Αν μείνω στην ΑΕΚ, πέντε παίκτες θα πρέπει να φύγουν. Αν δεν φύγουν, δεν θα ξαναπαίξουν με μένα προπονητή», τόνισε, ενώ δεην δέχτηκε ερωτήσεις ούτε θέλησε να απαντήσει στα ερωτήματα για τους παίκτες στους οποίους αναφερόταν.


Ο γενικός αρχηγός της ομάδας μίλησε σε έντονο ύφος στους παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τους τόνισε πως ντροπιάζουν την φανέλα της ΑΕΚ.

«Είναι ντροπή στην ΑΕΚ να γίνονται αυτά. Είναι ντροπή να φοράτε τη φανέλα της. Όποιος δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα και όποιος θέλει να σηκωθεί να φύγει», τόνισε αρχικά ο Δημητριάδης και συνέχισε: «Η ΑΕΚ θα προχωρήσει με αυτούς που θέλουν και μπορούν. Στεναχωρήσατε τον κόσμο. Τον πικράνατε. Έναν κόσμο που είναι από την αρχή δίπλα σας. Θα ''φάτε'' μεγαλύτερο πρόστιμο ο καθένας ξεχωριστά και μετά όλοι μαζί».

Πηγή sport-fm.gr

1 σχόλιο:

  1. Όποιος δεν μπορεί να φοράει την φανέλα της ΑΕΚ να σηκωθεί να φύγει…………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή