ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ

Καλημέρα και καλό μήνα ο τελευταίος μήνας του χρόνου και τα πράγματα στην ΑΕΚ δεν πάνε καθόλου καλά.

Χθες πριν την προπόνηση οι παίχτες που είχαν πάρει την διαβεβαίωση ότι θα έχουν μπει στους λογαριασμούς τους ότι θα είχαν μπει οι μισθοί και οι δόσεις των χρημάτων που δικαιούνται αλλά τελικά δεν είχε μπει ούτε σεντς. Αρνήθηκαν να κάνουν προπόνηση και να μην πάνε στο ξενοδοχείο πριν από τα παιχνίδι με την Έβερτον αλλά μετά την κουβέντα που είχαν με τον Μπάγεβιτς και τον Δημητριάδη άλλαξαν γνώμη και έδωσαν διορία στην ΠΑΕ μέχρι την Παρασκευή.

Οι Μπάγεβιτς και Δημητριάδης τους είπαν οι «Έχετε απόλυτο δίκιο. Έχετε κάνει υπομονή και αυτό το εκτιμούμε. Όπως ξέρετε όλοι η ΑΕΚ είναι σε μεταβατική περίοδο. Είναι να αλλάξει ιδιοκτησία η ομάδα, πράγμα που σημαίνει ότι θα λυθούν τα προβλήματα. Αυτό που σας ζητάω είναι να κάνετε λίγη υπομονή. Σας ζητάω να πάτε στο ξενοδοχείο, για να μη δείξουμε προς τα έξω μία εικόνα που δεν είναι καλή για την ΑΕΚ».

Το ταμειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλο, οι μέτοχοι θα πρέπει να βοηθήσουν έστω για τελευταία φορά και να διευθετήσουν το οικονομικό θέμα που έχει προκύψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου