ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

ΕΓΩ , ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΙΝΑΜΕ


Μετά της τελευταίες εξελίξεις την ανακοίνωση του Παππά ότι δεν ηγείται κάποιας ομάδας για την σωτηρία της ΑΕΚ και την παραίτηση του Νίκου Θανόπουλου , ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε στους παίχτες πριν τη χθεσινή προπόνηση και τους είπε

«Κύριοι εσείς ,εγώ και ο Βασίλης μείναμε».

Σε αυτήν την πολύ δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ έχουμε μείνει μόνο εμείς και κανένας άλλος.

«Πρέπει να πάμε στην Τρίπολη για να κερδίσουμε του τόνισε και εάν δεν έχουμε κανένα διπλά μας».

Η χθεσινή προπόνηση είχε αποθεραπεία και ασκήσεις αποκατάστασης στο γυμναστήριο έκαναν στη σημερινή προπόνηση, όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τη Μπενφίκα. Οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις τακτικής στο γήπεδο.

Τα αγωνιστικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι πολλά αφού 14 ποδοσφαιριστές έχουν συμπτώματα ίωσης του εντερικού συστήματος (διάρροια, εμετοί) , από την εποχική ίωση.

Υπάρχουν και οι τραυματισμοί των Νέμεθ, Σκόκο και Χουανφράν και βέβαια από τον αυριανό αγώνα στην Τρίπολη με τον Αστέρα έχουν τεθεί 17 παίχτες εκτός αποστολής.

Την αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης αποτελούν οι Σάχα, Αραμπατζής, Λαγός, Ρίκκα, Ζεράλντο, Γεωργέας, Αραούχο, Μανωλάς, Γιάχιτς, Καφές, Ενσαλίβα, Μαντούκα, Χέρσι, Ταχτσίδης, Γιαχάγια, Γκερέιρο, Γκέντσογλου, Παυλής, Ιορντάκε, Λεονάρντο, Μπλάνκο.

Αντί η ΑΕΚ με όλα αυτά τα αγωνιστικά προβλήματα που έχει να ζητήσει αναβολή του αγώνα από την Σούπερ Λίγκα θα πάει να αγωνιστεί , αλλά βέβαια ποιος να ζητήσει αναβολή αφού δεν υπάρχει κάποιος στην διοίκηση. Αυτή είναι η τραγική κατάσταση στην ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου