ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ



Ο Νίκος Θανόπουλος μίλησε στον Novasports και είπε τα εξής.

"Η ανακοίνωση έχει συνταχθεί από τον Νοτιά και τους άλλους μετόχους. Δεν θα έβγαινε ένα κείμενο στην δημοσιότητα αν δεν είχε εγκριθεί από την διοίκηση, το είπε και η κυρία Αρκάδη. Παλεύουμε όλοι για το καλό της ΑΕΚ. Καμιά φορά γίνονται παρεξηγήσεις, λόγω της δυσκολίας στις διαπραγματεύσεις, λόγω της απόστασης.

Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για την ομάδα μας, κυρίως στο αγωνιστικό κομμάτι. Συνιστώ σε όλους τους εμπλεκόμενους τη ψυχραιμία και όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε την ΑΕΚ να βγει από το αδιέξοδο. Δεν ήμουν 'παρών' στο ραντεβού. Εγώ ξέρω μόνο αυτά που ισχυρίστηκε ο κ. Νοτιάς"

Ο νομικός εκπρόσωπος του Χαράλαμπου Κοζώνη, Χρήστος Μαυρομάτης μίλησε και αυτός στον NovaΣΠΟΡ Fm 94.6 και δήλωσε.

«Καταρχήν αμφισβητούμε την ανακοίνωση και ότι είναι εν γνώσει του Νίκου Νοτιά. Εγώ γνωρίζω ότι οι ανακοινώσεις γράφονται από τον άνθρωπο που τις υπογράφει και όχι από άλλους και απλώς κάποιος του τη διαβάζει. Τότε αλλάζει το πράγμα.
Έχω την πληροφόρηση ότι ο κ.Νοτιάς έχει κατά νου να βγάλει και άλλη ανακοίνωση.

Επί της ουσίας τα πράγματα είναι απλά. Κάποιος άνθρωπος –ο κ.Κοζώνης- αναλαμβάνει όλα τα χρέη της ΑΕΚ και ζητάει να ασκεί διοίκηση από την Πέμπτη το πρωί. Έτσι ώστε να μην «φάμε» και άλλο χρόνο με τη διαδικασία του οικονομικού ελέγχου. Αυτή είναι η πρόταση του κ.Κοζώνη η οποία είναι βελτιωμένη. Πλέον σε αυτή δεν μπορεί να κάνει πίσω. Απλώς τώρα λέει: «εάν τα χρέη είναι παραπάνω από 34.2 εκατομμύρια ευρώ, τότε καλύπτετε εσείς και εγώ ξεκινάω από την Πέμπτη το πρωί.

Άκουσα ότι θα γίνει διαχειριστικός έλεγχος. Τι, θέλουν να ενημερώσουν τον κόσμο; Δεν τον έχουν ενημερώσει πέντε χρόνια. Το θέμα είναι με τον έλεγχο που θα γίνει από τους λογιστές να βρεθεί που πήγαν τα έσοδα της ΑΕΚ. Αυτό είναι το βασικό κομμάτι που θα βγει από τον έλεγχο. Όχι για να πουν ότι τα χρέη είναι τόσα, αλλά που πήγαν τα λεφτά –για παράδειγμα- από τις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας και από τις πωλήσεις παικτών.

Το θέμα είναι να κριθεί η κακοδιαχείριση. Να ξέρουμε γιατί –για παράδειγμα- ο Ασκάρατε πήρε τόσα χρήματα.

Η κακοδιαχείριση είναι δεδομένη. Το αν αυτή αγγίζει όρια άλλης διαφθοράς -ποινικής ενδεχομένως- θα το κρίνει άλλος . Ο εισαγγελέας –ενδεχομένως- αν λάβει κάτι.

Εμείς αμφισβητούμε: εάν η ανακοίνωση και το περιεχόμενό της είναι εν γνώσει του Νίκου Νοτιά. Θα δώσουμε τα έγγραφα που αναφέρονται στη δημοσιότητα. Αν ο Νοτιάς είχε τις αμφισβητήσεις του θα μπορούσε να πάρει ένα τηλέφωνο στην τράπεζα και να ζητούσε έλεγχο. Δεν έχει ανθρώπους να το κάνει; Φοβάμαι ότι οι μέτοχοι -έστω κάποιοι από αυτούς- δεν θέλουν να φύγουν απ την ΑΕΚ. Προσπαθούν να πάρουν λεφτά από τον Κοζώνη και –για παράδειγμα- από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και να κυλάει το θέμα.

Αυτή την εντύπωση έχω, όταν συνεχώς δημιουργούνται προβλήματα.

Αφού έχει αυτό το έγγραφο ο Νοτιάς για ποιο λόγο πήγε στη Φλόριντα. Ο κόσμος της ΑΕΚ κουράστηκε. Υπάρχει άνθρωπος που θέλει να διοικήσει και εάν του δώσουν τη δυνατότητα θα το αποδείξει. Εάν αρχίσει από την Πέμπτη υπάρχουν τρόποι να αποδείξει ότι υπάρχουν λεφτά. Προσπαθεί -ο ίδιος- να βρει τον κ.Νοτιά και να συνομιλήσει μαζί του.

O εκπρόσωπος του Χαράλαμπου Κοζώνη, στην Ελλάδα Χρήστος Παπαδημητρίου είπε στον Novasports.

«Ο κ. Κοζώνης είναι πελάτης μας 22 χρόνια και έχει το δικαίωμα έκδοσης τραπεζικής επιταγής ύψους 30 εκατ. ευρώ» αυτό έλεγε η συστατική επιστολή που εκδόθηκε από την τράπεζα Sharewood του Ιλινόις.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου