ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ

Με την μη συμφωνία με τον Χαράλαμπο Κοζώνη πολλά έχουν ακουστεί για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ. Νέα σχεδία από τους (α) μετόχους για πλάνο β και γ για πώληση παιχτών και χαμηλό μπάτζετ. Ο Πέτρος Παππάς αφού είπε ότι θα ηγηθεί κάποιας κίνησης για την σωτηρία της ΑΕΚ και αφού οι Γκίκας Γκούμας και ο Πόλυς Χατζηιωάννου παραχώρησαν τις μετοχές τους στην Ερασιτεχνική , να μένει μόνος του να τα αλλάζει τα σχέδια του και τώρα να προσπαθεί να βρει πρόεδρο για την ΑΕΚ αφού ο Θανόπουλος παραιτήθηκε.

Η Ερασιτεχνική με τις παραχωρήσεις των μετοχών από τους μετόχους έχει φτάσει να έχει περίπου το 40% ο Παππάς προτείνε να αναλάβει πρόεδρος ο Δημήτρη Χατζηχρήστο αλλά ούτε αυτός αλλά ούτε οι συνεργάτες του δεν είναι σε θέση να αναλάβουν την προεδρία.

Το νέο σχέδιο που έχει ακουστεί είναι αυτό που είχε προτείνει ο Κιντής δηλαδή να τη διάλυση του ποδοσφαιρικού τμήματος, την αποπομπή του Ντούσαν Μπάγεβιτς, την πώληση του Σκόκο , Μπλάνκο , Μαϊστόροβιτς κι άλλων παιχτών με υψηλά και φτιαχτεί μια νέα ομάδα με Έλληνες παίκτες.

Όλα αυτά που συμβαίνουν στην ΑΕΚ φαίνεται να παίζεται ένα θέατρο του παραλόγου.

Για αυτό οι φίλοι της ΑΕΚ θα κάνουν νέα κινητοποίηση την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου στης 6 έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου