ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΓΚΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΤΗΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ


«Για να σταματήσει η απαξίωση της ομάδας μας, αποφάσισα να παραχωρήσω δωρεάν στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ το σύνολο των μετοχών που έχω στην κατοχή μου(περίπου 18%).

Θα δώσω επίσης, στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ, το ποσό ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ με την προϋπόθεση αυτά να χρησιμοποιηθούν για μισθούς παικτών, προπονητή και προσωπικού της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Εκτιμώ ότι στην παρούσα φάση η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, μέσω των μελών της, μπορεί να αφουγκραστεί καλύτερα τις προσδοκίες του κόσμου.

Με εκτίμηση,

Γκίκας Γκούμας»


Αυτό είναι το ακριβές περιεχόμενο της επιστολής που έστειλε χθες ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Κι όταν μιλάμε για Γκίκα Γκούμα προσθέστε και τον Πόλυ Χατζηιωάννου. Έτσι από τους τέσσερις μετόχους που φαινόταν ότι θα… τρέξουν την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ από δω και πέρα, μένουν δύο: Ο Πέτρος Παππάς και ο Νίκος Νοτιάς(την στήριξή του στους συγκεκριμένους έχει δηλώσει και ο Παντελής Αθηνής, ενώ σε αυτή την πλευρά του λόφου συνεχίζει να… κατοικεί και ο Νάσος Θανόπουλος). Αυτή η είδηση που σας μεταφέρει αποκλειστικά σήμερα η ιστοσελίδα sport-fm.gr μέσω της συγκεκριμένης στήλης, δημιουργεί νέα δεδομένα στα κοινά του «δικεφάλου». Αν στο ποσοστό των Γκούμα-Χατζηιωάννου προσθέσουμε το ποσοστό του Τάκη Κανελλόπουλου, αλλά και του Νίκου Κούλη, οι οποίοι επίσης έχουν παραχωρήσει τις μετοχές τους στην Ερασιτεχνική, ο πρόεδρός της Δημήτρης Χατζηχρήστος βρίσκεται με ένα ποσοστό περίπου 44%(έχει ήδη 10% ως ερασιτεχνική) στην κατοχή του. Από την άλλη αν προσθέσουμε τα ποσοστά του Νίκου Νοτιά, του Πέτρου Παππά, του Νάσου Θανόπουλου και του Παντελή Αθηνή, που είναι στο ίδιο μπλοκ, θα βγάλουμε άθροισμα μετοχών 44%. Η ισορροπία του… τρόμου. Εκτός αν αυτή απόφαση των Γκούμα-Χατζηιωάννου οδηγήσει σε νέες σκέψεις τον Πέτρο Παππά, καθώς στηριζόταν αρκετά στην συμπαράστασή τους. Σε αυτή την περίπτωση η… πατάτα θα είναι πιο καυτή για την Ερασιτεχνική και πλέον θα κληθεί να αποφασίσει για το μέλλον της ΠΑΕ ο κόσμος της. Ίσως υπάρχουν και φίλοι της ομάδας που θα τους αρέσει αυτό, αλλά οι περισσότεροι θα νιώθουν ότι φέρουν στις πλάτες τους ένα μεγάλο βάρος. Κι αυτό θα είναι το βάρος της επόμενης μέρας. Όπως διαμορφώνεται η κατάσταση δεν αποκλείεται οι οπαδοί να αποφασίσουν τι θα γίνει την επόμενη μέρα στην ομάδα, με συνέπεια να είναι υπόλογοι για την οποιαδήποτε εξέλιξη. Κι από την θέση του κριτή δεν αποκλείεται να βρεθούν στη θέση του κρινόμενου.

Υ.Γ. Σημαντική παράμετρος της επιστολής του Γκίκα Γκούμα και την απόφασης των δύο μετόχων είναι το γεγονός ότι αποχωρούν δίνοντας 1.500.000 ευρώ. Μάλιστα αυτό το ποσό θα το μοιράσει σε παίκτες, τεχνική ηγεσία και υπαλλήλους, η ερασιτεχνική ΑΕΚ. Φαίνεται ότι για τους συγκεκριμένους ανθρώπους είτε είναι, είτε δεν είναι πρόεδρος της ΠΑΕ ο Νίκος Θανόπουλος σημαίνει το ίδιο και το αυτό.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου