ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

ΑΞΙΖΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ



Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από το χθεσινό παιχνίδι με την Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ» και τελικά ηττήθηκε με 2-1.

Η ΑΕΚ μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο έχοντας καλή κυκλοφορία ,αλλά με ένα πέναλτι που είδε μόνο ο Ιταλός διαιτητής η Μπενφίκα παραλίγο να προηγηθεί κάτι που έγινε στο 44 με ένα γκολ του Ντι Μαρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ πίεσε αρκετά και είχε αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει αλλά σε μια αντεπίθεση δέχτηκε και το δεύτερο γκολ πάλι από τον Ντι Μαρία , το τελευταίο 20λεπτο ανήκει στην ΑΕΚ η οποία κατάφερε να βάλει το γκολ της τιμής με τον Μπλάνκο αλλά είχε και δοκάρι με τον Χέρσι και με τον Σέζαρ να κρατάει με δύσκολες αποκρούσεις το 2-1.

Α Ημίχρονο

5 Σέντρα του Μαντούκα πριν πιάσει την μπάλα ο Μπλάνκο από την μικρή περιοχή ο Σέζαρ αποκρούει την μπάλα.

8 Μακρινό σουτ του Καφέ η μπάλα φεύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Σέζαρ.

12 Ο Ιταλος διαιτητής δίνει πέναλτι που μόνο αυτός ειδε όταν ο Νούνο Γκόμες έπεσε μέσα στην περιοχή και ενώ δίπλα του ήταν ο Αραούχο , το πέναλτι εκτέλεσε ο Μενέσες ο οποίος την έστειλε στο δοκάρι του Σάχα.

18 Νέο μακρινό σουτ του Καφέ η μπάλα φεύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Σέζαρ.

23 Ωραία εκτέλεση φάουλ, από τον Μαντούκα η μπάλα περνά λίγο πάνω από οριζόντιο δοκάρι.

28 Ο Χέρσι βρήκε τον Μπλάνκο στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και ο τελευταίος σούταρε δυνατά, αλλά πρώτα ο Σέζαρ και μετά το αριστερό δοκάρι του απέκρουσαν σε κόρνερ.

44 Ο Ντι Μαρία βρέθηκε από τα δεξιά και μπήκε μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ η μπάλα έσκασε μπροστά στον Σάχα κατέληξε δίχτυα του κάνοντας το 1-0.

Β Ημίχρονο

54 Ο Ντι Μαρία έκανε ένα πλασέ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

73 Πάλι ο Ντι Μαρία αναστάτωσε την άμυνα της ΑΕΚ αφού πέρασε τον Γεωργέα έκανε το σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του κάνοντας το 2-0.

77 Ο Χέρσι έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με τον μπάλα να σταματά στο δεξί κάθετο στο δοκάρι.

81 Ο Καφές έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.

84 Ο Γεωργέας περνά δυο παίχτες της Μπενφίκα και πασάρει στον Μπλάνκο και αυτός με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1.

86 Ο Γεωργέας είναι έξω από την περιοχή και επιχειρεί το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα περνά λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Σέζαρ.

88 Ο Μαντούκα κάνει την σέντρα αλλά η κεφαλιά του Μπλάνκο μπλοκάρει ο Σέζαρ.

90 Ο Αραούχο βρέθηκε μόνος του σε θέση έξω δεξιά κάνει το σουτ και με δυσκολία ο Σέζαρ στέλνει την μπάλα σε κόρνερ.



Μπενφίκα Σέζαρ, Μιράντα, Φιλίπε, Βιτόρ, Σάφερ, Μάρτινς, Μενέσες (65’ Γκαρθία), Κοεντράο (46’ Πεϊσότο), Ντι Μαρία, Νούνο Γκόμες (71’ Καρντόσο), Γουέλντον.

ΑΕΚ Σάχα, Αραούχο, Γεωργέας, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς (46’ Γιάχιτς), Μάκος (46’ Ενσαλίβα), Γκέντσογλου, Καφές, Χέρσι, Μαντούκα (78’ Ιορντάκε), Μπλάνκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου