ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ

Εχθές το βραδύ έγινε μια τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στους φίλους της ΑΕΚ που έχουν κάνει κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ και τον Πέτρο Παππά μετά από την πολύωρη συνομιλία που είχαν «πείστηκαν» να αποχωρήσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ για να γίνει ο οικονομικός έλεγχος από σήμερα Δευτέρα (14/12).

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν η συντονιστική επιτροπή της κατάληψης αναφέρει τα εξής.

«Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κύριο Παππά αργά το βράδυ της Κυριακής (13/12), δεσμεύθηκε προσωπικά ότι θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα (14/12) τον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο της ΠΑΕ. Κατόπιν αυτού η συντονιστική επιτροπή κατάληψης, αποφάσισε με οριακή πλειοψηφία την αναστολή της κατάληψης ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες ελέγχου.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στον κόσμο της ΑΕΚ: Στην ΠΑΕ ΑΕΚ διαχειριστικό έλεγχο μπορεί να ζητήσει μέσω της γενικής συνέλευσης (10/1 με αίτησή του 15 ημέρες πριν) όποιος μέτοχος-μέτοχοι είναι κάτοχος-κάτοχοι του 5% και πάνω. Παραδόξως ποσοστό πάνω από 5% στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ ΑΕΚ έχουν μόνο οι νυν ιδιοκτήτες συν οι κύριοι Νικολαΐδης, Κανελλόπουλος και βέβαια η ερασιτεχνική.

Κύριοι, όποιος από εσάς διαθέτετε αξιοπρέπεια και φιλότιμο, για να μπορεί να καθαρίσει τις όποιες θολές εικόνες για την οικονομική τρύπα που υπάρχει στην ΠΑΕ... ας απαιτήσει να γίνει διαχειριστικός έλεγχος στην ΠΑΕ. Κύριε Νικολαΐδη, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Το ίδιο ισχύει και με τους υπόλοιπους μετόχους-αμετόχους και ερασιτεχνική. Τέλος θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς μας σε όλο τον οργανωμένο και μη κόσμο που στήριξε αυτή την κίνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου