ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ Η ΑΕΚ

Οι φίλοι της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα στα γραφεία και με συνθήματα κατά των διοικούντων, απαίτησαν μια άμεση και οριστική λύση στο μέλλον της Ένωσης. Ακούστηκαν διάφορα συνθήματα κατά της διοίκησης και με στόχο μια άμεση δημόσια τοποθέτηση από κάποιον, ωστόσο δεν βρίσκεται κάποιος από τους διοικούντες στο Μαρούσι, παρά μόνο υπάλληλοι της μπουτίκ και των διπλανών γραφείων.

Χθες ήταν προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ η οποία αναβλήθηκε για της 30 Δεκεμβρίου , γεγονός που ήταν αναμενόμενο έπειτα από τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στην ΑΕΚ.

Το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας «δέχτηκαν» τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στην οδό Γράμμου. Τα γραφεία εκκενώθηκαν άμεσα και στις εγκαταστάσεις ήρθε κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, προκειμένου να διενεργήσει τον απαραίτητο έλεγχο στο χώρο.

Οι φίλοι της ΑΕΚ που ήταν εκεί αποχωρήσαν μετά από την υπόδειξη της αστυνομίας , αφού έγινε ο έλεγχος του χώρου δεν βρέθηκε τίποτα και το τηλεφώνημα αποδείχτηκε φάρσα.



Μετά από λίγη ώρα νέα ομάδα φίλων της ΑΕΚ εμφανίστηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και ενώ η αστυνομία είχε αποχωρήσει από το σημείο άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά των μετόχων, καθώς άδειασαν τους κάδους μπροστά στην είσοδο της ΠΑΕ και έγραψαν με σπρέι στους συνθήματα κατά των μετόχων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου