ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Σήμερα στην είσοδο των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ στην Γράμμου 69-71 καθώς και στον δεύτερο όροφο, θυροκολλήθηκε χαρτί αγωγής έξωσης στην Ένωση, λόγω των φθορών που υπάρχουν από την κατάληψη των οπαδών της στους κοινόχρηστους χώρους.

Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες κάνουν λόγο για επαγγελματική ζημιά λόγω της κακής εντύπωσης των πελατών των εταιριών που συστεγάζονται εκεί.

Η απάντηση σε όλα αυτά ηρθε από τον εκπρόσωπο των οπαδών μιλώντας στον Σπορ Fm

«Δεν έχει δημιουργηθεί η παραμικρή φθορά στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ».

Για παράπονα των εταιριών που συστεγάζονται στο ίδιο κτίριο:

« Όταν έρχονται όλη την ημέρα διάφοροι άνθρωποι, τότε πιθανότατα να έχουν υπάρξει τέτοια παράπονα. Ως τώρα, όμως, δεν έχουν εκφράσει σε εμάς κάποια δυσαρέσκεια. Ίσως να υπάρχει».

Για την κατάληψη:

«Η συγκεκριμένη κατάληψη έχει συμβολικό χαρακτήρα. Η κατάσταση αυτή, στα διοικητικά της ομάδας αποτελεί μεγάλο πόνο για όλους τους φίλους της ομάδας. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το καλό της ομάδας. Αυτοί οι άνθρωποι δεν ξέρουν να διοικούν. Αυτοί πρέπει να βρουν τρόπους για να βρει η ομάδα το δρόμο της.
Μένουμε μέχρι να έρθουν οι εξελίξεις. Όταν θα φτάσει η ώρα που θα έρθει κάποιο τέλος αίσιο ή όχι, τότε θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε»

Για τη συνομιλία με τον Νίκο Νοτιά:

«Μάθαμε ότι υπήρχαν κάποιες αποκλίσεις σε κομμάτια του deal που θέλουν να κάνουμε. Το ένα κομμάτι της διαφωνίας ήταν το χρηματιστηριακό. Η πλευρά Κοζώνη ισχυρίζεται ότι η τράπεζα που έχει τις εγγυήσεις είναι μεγάλη τράπεζα γνωστή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Νίκος Νοτιάς θα ήθελε να έχει στα χέρια του εγγυήσεις από μια εταιρεία εισηγμένη περισσότερο χρόνο στο Χρηματιστήριο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου