ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ

H ΠΑΕ ΑΕΚ αναφερόμενη στην υπόθεση μεταβίβασης των μετοχών της εταιρείας, προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση:

"Ύστερα από συνεννόηση μεταξύ του κ.Νοτιά και του κ.Κοζώνη, το προσύμφωνο για την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θα υπογραφεί. Αντ’ αυτού συμφωνήθηκε ότι την Δευτέρα (14/12) θα ξεκινήσει οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ από την εταιρεία ορκωτών λογιστών BDO, ώστε να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος και για να μην υπάρχει καμιά παρερμηνεία ή υπονοούμενο ως προς το ακριβές ύψος των χρεών/ανοιχτών υποχρεώσεων της ομάδας προς τρίτους.
Τα αποτελέσματα του ελέγχου θα δοθούν στην ΠΑΕ ΑΕΚ και στον κ.Κοζώνη ταυτόχρονα. Εντός δέκα εργάσιμων ημερών, μετά την παράδοση των αποτελεσμάτων του οικονομικού ελέγχου και αν τα χρέη δεν υπερβαίνουν τα 34,2 εκατομμύρια ευρώ ο κ.Κοζώνης θα πρέπει να καταθέσει στον λογαριασμό της εταιρείας ποσό ύψους 19 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τις μετοχές της ΠΑΕ. Δηλώνουμε ότι οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ, θέλουν να μεταβιβάσουν τις μετοχές τους σε έναν επιφανή επιχειρηματία που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες των φιλάθλων μας. Έτσι, καλούμε τον κ.Κοζώνη να ικανοποιήσει τις άνωθεν προϋποθέσεις και να ξέρει ότι οι μέτοχοι θα τον καλωσορίσουν και θα τον στηρίξουν όταν και αν αναλάβει τις τύχες της ομάδας.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, διευκρινίζουμε ότι τα έγγραφα που παρουσιάστηκαν από τον κ.Κοζώνη και τους συνεργάτες του στον κ.Νοτιά είναι τα εξής δύο:
1) Μία συστατική επιστολή από την τράπεζα Bank of Shorewood, η οποία επιδείχθηκε από τον κ.Κοζώνη στην συνάντηση που είχε με τον κ.Νοτιά στη Φλόριντα. Επρόκειτο απλά για μια γενική συστατική επιστολή από τη συγκεκριμένη τράπεζα, η οποία διαθέτει τρία υποκαταστήματα στην πολιτεία του Illinois και έχει συνολικές καταθέσεις περίπου 80 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με στοιχεία της Ομοσπονδιακής Αρχής Τραπεζών των ΗΠΑ (FDIC).
2) Μία επιστολή από ένα επενδυτικό «fund», για το οποίο δεν βρήκαμε πληροφορίες, καθώς δεν διαθέτει ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και για το οποίο οι μέτοχοι διατηρούν τις επιφυλάξεις τους. Τη συγκεκριμένη επιστολή οι μέτοχοι έχουν δεσμευτεί στον κ.Κοζώνη ότι δεν θα δώσουν στη δημοσιότητα.
Τέλος, καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να συσπειρωθούν γύρω από την ομάδα, τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία και να ξέρουν ότι αν η μεταβίβαση των μετοχών στον κ.Κοζώνη δεν ολοκληρωθεί, οι μέτοχοι θα κάνουν τα απαραίτητα για τους επόμενους μήνες μέχρι να βρεθεί μια σωστή λύση για την ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου