ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ



Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ.Νίκος Νοτιάς εκπροσωπώντας και τους υπόλοιπους μετόχους που τον έχουν εξουσιοδοτήσει, προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Συναντηθήκαμε χθες με τον κ.Κοζώνη στη Φλόριντα. Ο κ.Κοζώνης δεν προσκόμισε το τραπεζικό statement όπως απαιτούσε το προσύμφωνο. Αντ’ αυτού προσκόμισε μια συστατική επιστολή από την Bank of Sharewood Illinois, χωρίς να αναφέρονται πουθενά οι καταθέσεις του κ.Κοζώνη. Τονίζω ότι οι πρώτοι που θέλουν τον κ.Κοζώνη να αναλάβει την ΑΕΚ, εάν αποδεδειγμένα έχει την οικονομική επιφάνεια, είναι οι παρόντες μέτοχοι και γι’ αυτό το λόγο με έχουν εξουσιοδοτήσει να δώσουμε τις μετοχές μας χωρίς τίμημα.
Εάν δεν προσκομίσει ο κ.Κοζώνης τις επόμενες επτά μέρες κανένα αποδεικτικό στοιχείο, θα ψάξουμε για νέους επενδυτές ή για αγοραστή με οικονομική επιφάνεια, καθ’ ότι οι μέτοχοι μετά την παραίτηση του κ.Νικολαΐδη το 2008, παρ’ ότι δεν επιθυμούσαν να συνεχίσουν στην ΑΕΚ, το έπραξαν από αγάπη προς την ομάδα (βάζοντας μόνο για αυτό το διάστημα πάνω από δέκα εκατομμύρια ευρώ χωρίς τυμπανοκρουσίες).
Οι λίγοι μέτοχοι που μείναμε θα κάνουμε τα απαραίτητα για τους επόμενους μήνες μέχρι να βρεθεί μια σωστή λύση για την ομάδα και καλούμε τους υπόλοιπους μετόχους να συνεισφέρουν τα μερίδιά τους. Καλώ την Ερασιτεχνική να συμπαραταχθεί με τους μόνους ανθρώπους που αποδεδειγμένα έχουν βάλει λεφτά στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια.
Τελειώνοντας, σας ενημερώνω ότι εντός της εβδομάδας βάζουμε ορκωτούς λογιστές στην ΠΑΕ για να πιστοποιήσουν τις πηγές των εσόδων της, τα συνολικά χρήματα τα οποία εμείς έχουμε καταβάλει, το που αυτά χρησιμοποιήθηκαν, καθώς επίσης και την οικονομική κατάσταση της ομάδας, για να τα γνωρίζουν όλοι».

Πηγή aekfc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου