ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ




«Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο. Δεν θέλω να ακούω για αυτά. Είμαι προπονητής. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα. Όσα γίνονται μας έχουν βάλει σε μία δύσκολη κατάσταση. Δεν έχουμε πρόβλημα με το κλίμα στα αποδυτήρια, ούτε στην προπόνηση. Δεν θέλω να έχουμε δικαιολογία. Κάποια χρήματα έχουν πάρει οι παίκτες, προσπαθεί η διοίκηση να τους δώσει κι άλλα. Θα δούμε», τόνισε ο Σερβοέλληνας τεχνικός, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράσταση.

Όσο για την εικόνα της ομάδας του, είπε: «Είχαμε ένα από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα φέτος, αλλά δυστυχώς στο τέλος, στο χειρότερο σημείο δεχτήκαμε γκολ και μπήκαμε στα αποδυτήρια με 2-1. Έχει μεγάλη διαφορά αυτό από το 2-0. Είναι άσχημο για μία ομάδα να δέχεται γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Δεν είναι θέμα λάθους του Γιάννη (Αραμπατζή). Αυτό γίνεται. Είναι θέμα όλων των άλλων. Μετά γίνεται λάθος από δεύτερο, από τρίτο παίκτη… Το άγχος και η πίεση δεν μας άφησε να είμαστε αυτοί που ήμασταν στο πρώτο μέρος. Κάναμε πολλά λάθη, δεχτήκαμε από λάθος το 2-2 και αμέσως μετά το 3-2 έγινε νέο λάθος. Δεν μπορούσαμε να πάμε το παιχνίδι όπως θα θέλαμε λόγω του άγχους. Στο τέλος ο Λεβαδειακός είχε 2-3 ευκαιρίες, αλλά ο Αραμπατζής πήγε πολύ καλά και μας έσωσε».




Έξαλλος ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά τη λήξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό. Κατευθυνόμενος προς τη φυσούνα άκουσε έναν οπαδό να τον βρίζει από την εξέδρα και σταμάτησε για να του απαντήσει και να τον… καλέσει να κατεβεί στο χώρο που βρισκόταν για να τα «πουν» από κοντά. Αμέσως μετά αναζητούσε τρόπο για να ανέβει στην εξέδρα για να βρει τον οπαδό, ωστόσο μετά από λίγη ώρα ηρέμησε και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια.


Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου