ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΟΖΩΝΗΣ


Ανατράπηκαν τα δεδομένα! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η συνέντευξη του Χαράλαμπου Κοζώνη θα πραγματοποιηθεί κανονικά καθώς Έλληνας δημοσιογράφος βρίσκεται στις ΗΠΑ.

Η συνέντευξη θα γίνει στις 10 το βράδυ (ώρα Ελλάδος) στο γραφείο του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία, παρουσία και των άμεσων συνεργατών του.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ή τρόπος που θα μεταδοθεί η συνέντευξη του Κοζώνη δεν έχει γίνει γνωστός μέχρι στιγμής. Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ώρες.

Εκτιμάται ότι το πρώτο μέρος των όσων θα πει ο Χαράλαμπος Κοζώνης θα γίνουν γνωστά αργά το βράδυ. Τότε αναμένεται να υπάρξει και το πρώτο οπτικοακουστικό δείγμα από την συνέντευξη, η οποίο -εκτός απροόπτου- θα προβληθεί ολόκληρη από ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό την Δευτέρα.

Σε αυτή, ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας αναμένεται να μιλήσει για πρώτη φορά σε ελληνικό μέσο ενημέρωσης μετά από την απόφασή του να αποσύρει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ και να δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που έχουν μείνει αναπάντητα.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου