ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Μετά την χθεσινή προπόνηση της ομάδας όπου οι παίχτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, όπου έκαναν εναλλάξ, οι πρώτοι ασκήσεις στο γυμναστήριο και οι δεύτεροι τρέξιμο στο γήπεδο.
Στη συνέχεια έκαναν όλοι μαζί προπόνηση στο γήπεδο, με ασκήσεις τακτικής και ασκήσεις με μπάλα.

Στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο ντέρμπι της 6ης Ιανουαρίου κόντρα στον Ολυμπιακό θα είναι ο Νάτσο Σκόκο, ο οποίος ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπώρησε για περίπου ένα μήνα και προπονήθηκε κανονικά.
Ο Ταμαντανί Ενσαλίβα ένιωσε μια συμφόρηση στο αναπνευστικό και προπονήθηκε μόνος του στο γυμναστήριο. Ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή.

Τέλος, ο Κρίστιαν Νέμεθ νιώθει ακόμα κάποιες μικρές ενοχλήσεις από τον τραυματισμό του και προπονείται σε πιο συντηρητικούς ρυθμούς. Με την ΑΕΚ συνεχίζει να προπονείται ο Νίκος Λυμπερόπουλος αφού το Γερμανικό Πρωτάθλημα έχει διακοπεί.


Πρόταση για νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών ή τεσσάρων χρόνων έναντι 120.000 ευρώ ετησίως έκανε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ στον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Σειρά θα πάρει αυτό του Γκουστάβο Μαντούκα, που επίσης μένει ελεύθερος τον Ιούνιο του 2010 και αποτελεί πρόθεση της ομάδας να τον κρατήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου