ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ



Το πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης της ομάδας περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής στο γήπεδο.
Ο Ίλιε Ιορντάκε υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα και έκανε ατομικό πρόγραμμα, ο Νέμεθ ακολούθησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και ο Χουανφράν έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και θεραπεία.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο κ.Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό. Αυτοί είναι οι εξής: Σάχα, Αραμπατζής, Λαγός, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέας, Καράμπελας, Αραούχο, Γιάχιτς, Καφές, Μαντούκα, Μάκος, Χέρσι, Ταχτσίδης, Γκερέιρο, Γκέντσογλου, Μπλάνκο, Τζιμπούρ, Σκόκο, Λεονάρντο.
Οι Παυλής, Ρίκκα, Γιαχάγια και Μανωλάς θα αγωνιστούν με τους Νέους (U-21), στο παιχνίδι της Τετάρτης με την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού.


Πριν την έναρξη της προπόνηση πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της ομάδας από τον πάτερ Τιμόθεο Κηλίφη, ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκε να έχουν μια καλή χρονιά. Στους Θρακομακεδόνες βρέθηκε και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ κ.Νίκος Θανόπουλος, ο οποίος επίσης ευχήθηκε στους παίκτες και σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου