ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας που πραγματοποιήθηκε στις 15.00 στους Θρακομακεδόνες. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Ηρακλή έκαναν ασκήσεις τακτικής και σουτ, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο γήπεδο.
Οι Γεωργέας, Ζεράλντο και Κουτρομάνος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του κ.Πανταζή, ενώ ο Παναγιώτης Λαγός ταλαιπωρείται από μια γριπώδη ίωση και δεν συμμετείχε στην προπόνηση, καθώς προτιμήθηκε για προληπτικούς λόγους να αποχωρήσει για το σπίτι του.
Ο Κρίστιαν Νέμεθ επέστρεψε στην Ελλάδα, προκειμένου να πάρει κάποια προσωπικά του αντικείμενα και αύριο θα αναχωρήσει ξανά για την Αγγλία, ώστε να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις από το ιατρικό τιμ της Λίβερπουλ και να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας.
Αυτή η απόφαση ελήφθη κατόπιν συνεννόησης των γιατρών των δύο ομάδων και αποδοχής του σχετικού αιτήματος της Λίβερπουλ από τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην Αγγλία για περίπου δύο εβδομάδες.
Τέλος, ο Ίσμαελ Μπλάνκο έχει σήμερα τα γενέθλια του και κέρασε γλυκά τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου