ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΗΣ



Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να νικήσει τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και ένα ματς που έδειχνε δικό της κατάφερε να το φέρει ισοπαλία με 3-3.

Μετά το αρχικό σοκ από το 0-1 αμέσως κατάφερε να ισοφαρίσει μετά από 3 λεπτά και στο 45 να κάνει το 2-1 , με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έκανε το 3-1 αλλά μετά το 70 τα πάντα άλλαξαν.

Με ένα πέναλτιπου είδε μόνο ο διαιτητής έβαλε τον Ατρόμητο πάλι μέσα στο παιχνίδι και πριν καλά καλά καταλάβουν τι είχε γίνει αμέσως ο Ατρόμητος έκανε το 3-3. Οι προσπάθειες που έγιναν μετά το 3-3 κάτι όχι καθαρό μυαλό κάτι οι καθυστερήσεις των παιχτών του Ατρόμητου δεν βρήκαν στόχο και έτσι έμεινε το 3-3.

Α Ημίχρονο

8 Ο Νεμπεγλέρας εκμεταλλεύτηκε λάθος του Καράμπελα και με σουτ κάνει το 0-1.

11 Ο Τζεμπούρ έστρωσε στον Γκέντσογλου και αυτός με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτα κάνοντας το 1-1.

28 Μπαλιά του Αραούχο βρίσκει τον Μπλάνκο μέσα στην περιοχή, ο οποίος δεν κάνει καλό κοντρόλ από καλή θέση.

34' Δοκάρι για τον Ατρόμητο μετά από σουτ του Μπρίτο έξω από την περιοχή, στη συνέχεια πριν ο Αναστασάκος στείλει την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία, ο Αραούχο με τάκλιν διώχνει.

45 ο Σκόκο με σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή κάνει το 2-1.

Β Ημίχρονο

52 Από εξαιρετική μπαλιά του Σκόκο από τα δεξιά, ο Μπλάνκο πετάγεται με τάκλιν και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

70' Πέναλτι κερδίζει ο Ατρόμητος σε μαρκάρισμα του Μαϊστόροβιτς στον Αναστασάκο! Αυτό το πέναλτι το είδε μόνο ο διαιτητής Λαμπρόπουλος . Ο Περόνε ευστοχεί κάνοντας το 3-2.

71 Ο Περόνε αυτήν τη φορά με κεφαλιά, κάνει το 3-3.

86' Κεφαλιά του Τζεμπούρ από το σημείο του πέναλτι δεν ανησυχεί τον Μιχαιλήδη.

90' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σκόκο από πλάγια θέση, ο Μιχαηλίδης και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.


ΑΕΚ: Αραμπατζής, Αραούχο, Ζεράλδο (90' Ταχτσίδης), Μαϊστόροβιτς, Καράμπελας (85' Λαγός), Σκόκο, Μάκος, Γκέντσογλου (75' Λεονάρντο), Μαντούκα, Μπλάνκο, Τζιμπούρ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Σκόνδρας, Μπλένχιο, Αποστολόπουλος, Μελισσάς, Φαβάλι (90' Καλαντζής), Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο, Μπρίτο (59' Τάτος), Περόνε (79' Σφακιανάκης), Αναστασάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου