ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ

Νέα μέρα ξημερώνει για την ΑΕΚ


Η μεγάλη και πανάξια νίκη, προϊόν αντρίκειας εμφάνισης, επί του Ολυμπιακού μέσα στο πύρινο Καραϊσκάκη, ήταν μόνο η απαρχή των καλών νέων για την ΑΕΚ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportive.com.cy, εδώ και μέρες διεξάγονται διαπραγματεύσεις για την είσοδο του επενδυτή, που έψαχνε η ΠΑΕ, για να ανασάνει οικονομικά. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και αναμένεται αποτέλεσμα από στιγμή σε στιγμή και εν πάση περιπτώσει μέσα στις επόμενες τρεις μέρες. Πρόκειται για σοβαρό επενδυτή, με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, με όραμα, φιλοδοξίες και πάθος για την ΑΕΚ.

Θερμή παράκληση: Να μην αρχίσουν ξανά οι συνάδελφοι από την Ελλάδα τα χιλιοειπωμένα, ότι "αυτά έγραψε το σάιτ του τάδε ή το σάιτ των συμφερόντων του τάδε", γιατί είναι λάθος, 100% λάθος. Τους το είπαμε ξανά, αλλά δεν μας άκουσαν. Τοsportive.com.cy ανήκει μόνο στους δημοσιογράφους του, όπως βγήκε στον αέρα από το 2003 και σε κανέναν άλλον.


Πηγή sportive.com.cy


Το site sportive.com.cy αυτό είναι το ίδιο που είχε βγάλει την μεταγραφή του Κυριάκου στην Λίβερπουλ και για το ενδιαφέρον των Κυπριών Επενδυτών που ήθελαν να μπουν στην ΑΕΚ.

Το site sportive.com.cy είναι συμφερόντων Παντελή Αθηνή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου