ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Κατά την χθεσινή προπόνηση της ομάδας είχαμε τους ποδοσφαιριστές να παρακολουθούν βίντεο και στη συνέχεια έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο.
Ο Κρίστιαν Νέμεθ δεν ξεπέρασε εντελώς τις ενοχλήσεις από το χτύπημα στην ποδοκνημική και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο Νέμεθ

θα δοκιμάσει να μπει σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.
Ο Παντελής Καφές ένιωθε και σήμερα ενοχλήσεις μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι της Τετάρτης και αποκλείστηκε από την αποστολή, ενώ ο Κάρλος Αραούχο έκανε προληπτικά προπόνηση στο γυμναστήριο, καθώς είχε ενοχλήσεις στη μέση. Ωστόσο, ο Αργεντινός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα με τον Ατρόμητο.
Τέλος, ο Δημήτρης Κουτρομάνος ξεκίνησε σήμερα τρέξιμο.
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές για τον αγώνα της Κυριακής. Αυτοί είναι οι: Σάχα, Αραμπατζής, Αραούχο, Χέρσι, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Μάκος, Καράμπελας, Μανωλάς, Γιαχάγια, Γεωργέας, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Μαντούκα, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Λαγός, Σκόκο, Ταχτσίδης, Γκέντσογλου.
Οι Παυλής και Ρίκκα ενσωματώθηκαν στην ομάδα Νέων (U-21) για το αυριανό παιχνίδι με την αντίστοιχη του Ατρόμητου.

Κατόπιν ενημέρωσης που είχαμε από τον ΗΣΑΠ, την Κυριακή 10/01 θα παραμείνουν κλειστά τα τμήματα Φάληρο-Ταύρος και Ειρήνη-Κηφισιά του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου.
Για τα ανωτέρω τμήματα το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται αντίστοιχα, με τις Λεωφορειακές Γραμμές της ΕΘΕΛ Χ6 & Χ5.


Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ


"Η ΠΑΕ ΑΕΚ διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα της διαδικτυακής ιστοσελίδας sportive.com, περί εισόδου επενδυτή στην ΠΑΕ εντός τριών ημερών.
Το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι τουλάχιστον ύποπτο και μόνο κακό κάνει στην ομάδα μας τη δεδομένη χρονική στιγμή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου