ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ




Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ σε κεντρικό ξενοδοχείο η κοπή της πίτας των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του πρώην προέδρου του συνδέσμου παλαιμάχων Στέλιου Σκευοφύλακα, που έφυγε πριν λίγους μήνες από τη ζωή.

Παραβρέθηκαν πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ανάμεσα τους ήταν Μίμης Παπαϊωάννου, Κώστας Νεστορίδης, Χρήστος Αρδίζογλου, Μπάμπης Ιντζόγλου , Τάσος Κωνσταντίνου, Βασίλης Τσιάρτας και ο Ντανιέλ Μπατίστα.

Ακόμα βρέθηκαν στην εκδήλωση οι Βασίλης Δημητριάδης , Παντελής Αθηνής και παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Αντώνης Γλύκας και ο Κώστας Καραπατής.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος Στέλιος Σεραφείδης, ο οποίος μίλησε για τον Στέλιο Σκευοφύλακα και βράβευσε τους Γιάννη Αραμπατζή και Μιχάλη Παυλή.

Μετά τον λόγο πήρε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Δημητριάδης, είπε για τους παλαίμαχους: «Είστε η ζωντανή ιστορία της ΑΕΚ. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα. Οι παλιοί παίκτες της ΑΕΚ μάς δίνουν δύναμη, αυτοί πρέπει να σηκώσουν το λάβαρο ψηλά για να οδηγήσουμε την ομάδα και πάλι σε επιτυχίες».

Ο αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Γιώργος Κάχρης, μίλησε για... γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια. «Εμείς έχουμε έτοιμο ένα πλάνο για την κατασκευή γηπέδου 32.000 θέσεων στη Νέα Φιλαδέλφεια και πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι».

Βραβεύτηκαν η ομάδα χάντμπολ που κατέκτησε το Κύπελλο το 2009, η Ελένη Μεμεντζή της ομάδας βόλεϊ, οι παλαίμαχοι Γιάννης Βλαντής, Τάσος Κωνσταντίνου, Ευθύμης Ανδρίκουλας Μπάμπης Ιντζόγλου και ο αδερφός του αείμνηστου Στέλιου Σκευοφύλακα, Νότης Σκευοφύλακας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου