ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Η χθεσινή προπόνηση της ομάδας, που διεξήχθη στις 15.00 στους Θρακομακεδόνες. Αρχικά οι ποδοσφαιριστές παρακολούθησαν βίντεο, στη συνέχεια έκαναν τρέξιμο στο γήπεδο και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ασκήσεις τακτικής.
Πριν την έναρξη της προπόνησης, οι παίκτες υποβλήθηκαν σε αιματολογικές εξετάσεις.
Στο κανονικό πρόγραμμα δεν συμμετείχαν οι Κουτρομάνος, Άρτσε και Ταχτσίδης, οι οποίοι προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του κ.Πανταζή.
Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, είναι οι: Σάχα, Αραμπατζής, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Γεωργέας, Ζεράλντο, Καράμπελας, Γκέντσογλου, Καφές, Γκερέιρο, Μάκος, Χέρσι, Σκόκο, Λαγός, Λεονάρντο, Μαντούκα, Γιάχιτς, Παυλής, Μπλάνκο, Τζιμπούρ.
Οι Γιαχάγια, Μανωλάς, Ρίκκα και Φροξυλιάς, θα ενσωματωθούν στη Β’ ομάδα για το σημερινό παιχνίδι με την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού.



Χθες στους λογαριασμούς των παιχτών μπήκαν τα χρήματα όπως είχαν προαναγγέλλει οι (α) μέτοχοι και έτσι οι παίχτες θα πάνε πληρωμένοι στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ακόμα ο Βασίλης Δημητριάδης ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές ότι αν νικήσουν τον Παναθηναϊκό θα μοιραστούν το ποσό των 150.000 ευρώ (κάτι ανάλογο είχε συμβεί πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου