ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΣΠΟΡ FM


Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το αν αισιοδοξεί μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ: «Δεν έχω περιθώρια να σκέφτομαι διαφορετικά. Πρέπει να πείσω τον εαυτό μου πως υπάρχει ελπίδα. Αλίμονο αν δεν είμαστε αισιόδοξοι και δεν θεωρούμε πως υπάρχει ελπίδα. Αν προκύψει κάτι καλύτερο, το ελπίζουμε και το ευχόμαστε. Δεν έχουμε την πολυτέλεια του στατικού, του δοκιμασμένου και του αποτυχημένου. Πρέπει να ποντάρουμε σε οτιδήποτε καινούριο έρχεται. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να διυλίζουμε κάθε νέο άνθρωπο που θέλει να μπει στην ΑΕΚ, είτε είναι απατεώνας είτε είναι τίμιος».

Για τη στάση των μετόχων: «Η ΑΕΚ έχει δύο τεράστια μειονεκτήματα. Μπαίνουν κάποια λεφτά, αλλά δεν τα διαχειρίζονται με το σωστό τρόπο. Αυτό και η ευθυνοφοβία των ανθρώπων έφεραν τα πράγματα ως εδώ. Οι άνθρωποι έβαλαν λεφτά και δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Ενώ όμως έβαλαν λεφτά, έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να μη γίνεται αντιληπτό από το μέσο άνθρωπο και οπαδό της ΑΕΚ. Ο κόσμος είναι δικαιολογημένος να μην πιστεύει τίποτα αν δεν δει. Το θέμα είναι τα λεφτά που θα μπουν θα τα διαχειριστούν με σωστό τρόπο».

Για τον-κατά τα φαινόμενα-νέο πρόεδρο της ΠΑΕ, Σταύρο Αδαμίδη: «Έχω μιλήσει με τον κ. Αδαμίδη και θεωρώ μέχρι αποδείξεως του εναντίου πως πρέπει να του δώσουμε όλη τη στήριξη που χρειάζεται. Η ΑΕΚ έχει πάρει πρωταθλήματα κι έχει δει μεγάλη χαρά από ανθρώπους που ούτε μετοχές είχαν, ούτε τα απόλυτα αφεντικά της ομάδας, ήταν. Παράδειγμα ο Γενεράκης και ο Γιδόπουλος. Αν έχουμε πέσει διάνα με τον Αδαμίδη θα το δείξει ο καιρός. Ο καθένας κρίνεται από το έργο του και την ιστορία».

Για την αντιμετώπιση της ΑΕΚ από τη διαιτησία: «Αν κάτσεις και τα βάλεις κάτω, η ΑΕΚ έχει χάσει 20 βαθμούς από τη διαιτησία. Και ξέρετε πως είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με τη διαιτησία».

Για την έλλειψη ενός προσώπου που θα εμπνεύσει τον κόσμο: «Από αυτό που πάσχει η ΑΕΚ είναι ο τσαμπουκάς, η ψυχολογία και η επικοινωνία. Γι’αυτό ευθύνονται οι μέτοχοι. Ενώ βάζουν λεφτά, δεν διοικούν. Από την εποχή που ανέλαβε ο Ντέμης μέχρι τώρα έχουμε ακούσει, διαβάσει και υποπτευθεί τα πάντα. Χρειάζεται ένας άνθρωπος που θα είναι ΑΕΚτσής, ηθικό στοιχείο και να μην δελεάζεται από τα πολλά πάρε-δώσε των χρημάτων. Ο Νικολαΐδης γιατί συσπείρωσε τον κόσμο; Γιατί έβαζε γκολ στον Ελευθερόπουλο και είχε πει όχι στα εκατομμύρια του Κόκκαλη. Δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο. Όμως ο άνθρωπος αυτός μετά την πρώτη χρονιά φαντασμαγορικής προεδρίας του την ψώνισε με τη δύναμη που εμείς του δώσαμε και η ΑΕΚ έχασε το μεγαλύτερο στοίχημα της ιστορίας της. Τώρα είναι τρομερά δύσκολο να βρεθεί ο άνθρωπος που θα συσπειρώσει και θα εμπνεύσει. Η ΑΕΚ έχει καταντήσει χειρότερη από το Συνασπισμό. Ο καθένας υποστηρίζει πως αυτό που λέει είναι σωστό και οι άλλοι όλοι είναι λαμόγια».

Για το άνοιγμα των μετοχών στον κόσμο: «Οσάκις επιχειρήθηκε αυτό από διάφορα καθεστώτα της ΠΑΕ ΑΕΚ, έσπασε τα μούτρα της. Έχουμε το κραυγαλέο επιχείρημα της αύξησης από Καρρά-Μελισσανίδη κι έμεινε με τα χαρτιά στο χέρι. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε, αλλά απογοητεύτηκε από το αποτέλεσμα».

Τη θέση της Original για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Η στάση της Original απέναντι στον κύριο Ντούσαν Μπάγεβιτς ή βάτραχο ή Πρίγκιπα του Νερέτβα είναι από την πρώτη ημέρα ‘από μακριά και αόρατα’. Το δράμα της ΑΕΚ δεν επιτρέπει συσχετισμούς και παραλληλισμούς. Στη θέση του, όποιος και αν ήταν, δεν θα μπορούσε να σταθεί. Επειδή ο Μπάγεβιτς είναι επαγγελματίας, δεν επηρεάζεται από αυτά. Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει σε πολύ τρίτη, ούτε καν δεύτερη μοίρα, το θέμα του προπονητή, γιατί είναι τόσα πολλά τα δεινά. Ζητώ από τον κόσμο της ΑΕΚ να μην επηρεάζεται από μένα και τους χαρακτηρισμούς που του αποδίδω».

Για την οικονομική κατάσταση στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ: «Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ πέρασε στα χέρια του κόσμου της το 2008 και ο κόσμος αντί να μπει και να γίνει μέλος, δεν το έκανε στο βαθμό που έπρεπε. Ο μόνος ΑΕΚτσής επιχειρηματίας που μας βοήθησε ήταν ο Δημήτρης Λαζόπουλος με 50.000 ευρώ. Δεν υπάρχει διοίκηση στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ και όσο ο κόσμος της δεν δίνει 35 ευρώ, θα βολοδέρνουμε. Είμαστε 1,5 εκατομμύριο κόσμος αλλά λίγα μέλη. Ανοίξαμε έναν λογαριασμό για να παίζουν οι ξένοι παίκτες της ΑΕΚ και να μην διασύρεται, αλλά κατέθεσαν χρήματα μόνο 300 άνθρωποι».

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου