ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΚΙΝΗΣΗ ΑΓΑΠΗΣ


Χαμόγελα και χαρά πρόσφερε σήμερα η ομάδα της ΑΕΚ, η οποία επισκέφτηκε το «Ζάννειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και Αγωγής» στην Εκάλη. Στο ίδρυμα έδωσε το παρών σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, προκειμένου να περάσει λίγη ώρα με τα περίπου 60 παιδιά, ηλικίας 6-18 ετών, που φιλοξενούνται εκεί.

Τα παιδιά του «Ζαννείου», τα περισσότερα από τα οποία ήταν ντυμένα με τα ρούχα που τους είχε προσφέρει η ΠΑΕ, δέχθηκαν με ενθουσιασμό τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας. Για να τους ευχαριστήσουν μάλιστα τραγούδησαν δύο τραγούδια που είχαν ετοιμάσει για εκείνους.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς και ο κ.Ντούσαν Μπάγεβιτς συνομίλησαν μαζί τους, υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα και έβγαλαν φωτογραφίες, ενώ ο Γκουστάβο Μαντούκα δέχθηκε με χαρά να δώσει μια μικρή συνέντευξη στα παιδιά, για το ραδιοφωνικό σταθμό του ιδρύματος.

Ο Νίκος Γεωργέας, αναφερόμενος στην επίσκεψη της ΑΕΚ στο «Ζάννειο Ίδρυμα», είπε μεταξύ άλλων: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε ηθική υποχρέωση να βοηθάμε αυτά τα παιδιά όσο μπορούμε και όπως μπορούμε. Τους δώσαμε χαρά βλέποντας την ομάδα από κοντά. Είδαμε πολλούς ΑΕΚτζηδες, αλλά θα πρέπει να είναι περισσότεροι. Ήταν παιδάκια που υποστηρίζουν και άλλες ομάδες, αλλά το σημαντικό είναι να βλέπουν τους παίκτες από κοντά και αν θέλουν να ακολουθήσουν και αυτοί τον ίδιο δρόμο. Η υγεία και η ζωή είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα. Όλα τα άλλα έρχονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου