ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Ο ΝΟΤΙΑΣ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ

H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει το εξής:

"Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ Νίκος Νοτιάς, επεξεργάζεται ένα σχέδιο για την επόμενη μέρα της ομάδας μας και μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις".

Τα έργα κατασκευής του προπονητηρίου των Σπάτων άρχισαν και πάλι την Πέμπτη μετά τη διακοπή που υπήρξε στις ημέρες των εορτών. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως οι εγκαταστάσεις θα παραδοθούν προς χρήση στην ΑΕΚ στα τέλη του Απριλίου, αφού πρώτα ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες της σύμβασης για τη χρησιμοποίησή τους.


Ο Σταύρος Αδαμίδης προορίζεται από τους μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη θέση του προέδρου. Ο 36χρονος δικηγόρος, που εδρεύει στο Λονδίνο, έχει συνεργαστεί με τον Νίκο Νοτιά και τον Πέτρο Παππά, έχει την εμπιστοσύνη της μετοχικής ομάδας και μάλιστα συμμετέχει στο σχεδιασμό της επόμενης ημέρας στην ΠΑΕ. Μάλιστα ήδη έχει αναλάβει τις επαφές με τη Morgan Stanley για την άμεση εξόφληση του ομολογιακού δανείου των 5,7 εκατ. ευρώ, ενώ το επόμενο μέλημα των μετόχων είναι να τακτοποιηθεί και το χρέος των 4 εκατ. ευρώ προς την Puma από την «Empire».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου