ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ «ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ…»

Ο συνεργάτης του Μπομπ Κοζώνη, Χρήστος Παπαδημητρίου, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και παραδέχθηκε πως όλη αυτή η ιστορία που τρέχει εδώ και σχεδόν πέντε μήνες έχει κουράσει τον κ. Κοζώνη. «Έχουμε κουραστεί και έχουμε κουράσει με όλη αυτή την ιστορία» παραδέχθηκε ο συνεργάτης του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία και στη συνέχεια τόνισε πως «η τελευταία μας πρόταση ήταν συγκεκριμένη και περιμένουμε απάντηση από την ΑΕΚ».

Οι άνθρωποι του κ. Κοζώνη μιλούν τις τελευταίες εβδομάδες τον κ. Φιλίππου με σκοπό να αγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ ΑΕΚ. «Η αλήθεια είναι πως συζητάμε με τον εκπρόσωπο του κ. Φιλίππου. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάποιο νεότερο γιατί υπάρχει μια δυσκολία επικοινωνίας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του κ. Κοζώνη στα Ιεροσόλυμα. Από Δευτέρα θα έχουμε εξελίξεις. Η διαφορά με την ΠΑΕ είναι πως ο έλεγχος μπορεί να γίνει όποια στιγμή θέλει ο κ. Κοζώνης. Τα χρέη από ό,τι ξέρουμε είναι 3.200.000 ευρώ».

Ο έλεγχος που έγινε στα οικονομικά της «Ένωσης» από την BDO από ότι φαίνεται πως δεν έπεισε τον συνεργάτη του κ. Κοζώνη. «Μπορεί να μιλήσουν πολλοί άνθρωποι γι’ αυτόν τον έλεγχο που έγινε στην ΠΑΕ. Δεν γίνεται να πάμε τώρα και να πούμε, εδώ είμαστε, ήρθαμε να πάρουμε την ομάδα. Έχουμε κουραστεί και έχουμε κουράσει με όλη αυτή την ιστορία. Αυτή η δουλειά πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή. Δεν υπάρχει κάποιο επίσημο χαρτί μέχρι στιγμής που να βεβαιώνει πως έγινε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Αν θέλει κάποιος να μας μιλήσει μπορεί να έρθει και να μας το πει». Όσο για το αν έχει ζητηθεί κάποιο ραντεβού από τη μεριά του κ. Παππά, ο Χρήστος Παπαδημητρίου, δήλωσε πως «δεν μας έχει ζητήσει κανείς να έχουμε ραντεβού με τον κ. Παππά. Δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν».

Σχετικά με τις κατηγορίες ότι ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας δεν έχει την οικονομική δυνατότητα που παρουσιάζει, ο κ. Παπαδημητρίου τόνισε: «Να ξεκαθαρίσω ότι είμαστε αντίθετοι με τις μηνύσεις. Από εκεί και πέρα πώς γίνεται αν ένας άνθρωπος δεν έχει λεφτά και θέλει να κάνει τη διαφήμιση στο όνομά του να επιμένει πέντε μήνες πάνω στην ΑΕΚ, είναι δυνατόν;

«Δεν είπε ποτέ ο Κοζώνης πως κάνει δώρο 300 χιλιάδες στην Ερασιτεχνική. Από τα 5 εκατομμύρια τα 300 θα πήγαιναν εκεί. Αυτά που ζητούσαν ήταν 4.700 και όχι 5. Τα πράγματα φαίνονται πολύ εύκολα στην ΚΑΕ γιατί είναι σε επαφή δύο επιχειρηματίες. Στην ΠΑΕ, όμως, όλα είναι διαφορετικά. Μιλούν πολλοί στην ΠΑΕ. Γι’ αυτό φαίνεται πιο εύκολο στην ΑΕΚ. Δεν είναι το ύψος των χρημάτων», ανέφερε.

Για τον οικονομικό έλεγχο που έγινε στην ΠΑΕ και το ύψος των χρεών της: «Εμείς είχαμε κάνει την προηγούμενη μέρα πριν βγει το πόρισμα της BDO η πρόταση είναι συγκεκριμένη. Μέχρι 35 εκατομμύρια αναλαμβάνει ο κ. Κοζώνης τα χρέη της ΑΕΚ. Ας μας πει κάποιος υπεύθυνα ότι τα χρέη δεν είναι παραπάνω από αυτά και τότε θα συζητήσουμε. Λες να μην υπάρχουν λεφτά; Πριν από δύο μήνες έλεγαν πως ο κ. Κοζώνης είναι σοβαρός επιχειρηματίας και μετά τον έβριζαν. Ο κ. Κοζώνης ποτέ δεν είπε ότι δεν ενδιαφέρεται για την ΑΕΚ, αλλά αυτό που είπε ήταν πως δεν τον ενδιαφέρει να μιλάει με αυτούς τους ανθρώπους».

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου