ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ



Μεγάλη νίκη μέσα στο Καραϊσκάκη με 1-2 με δυο γκολ του Σκόκο πέτυχε η ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ με ψυχή και πάθος κατάφερε να νικήσει μέσα στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό. Και όμως υπάρχει ΑΕΚ παρόλα τα προβλήματα που έχει κατάφερε να πετύχει μια μεγάλη νίκη.

Α Ημίχρονο

8 Σουτ του Μαρέσκα έξω από την περιοχή, η μπάλα περνά άουτ .

16 Σουτ του Σκόκο έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Νικοπολίδη.

25 Ο Τζεμπούρ από πάσα του Αραούχο βγαίνει απέναντι από τον Νικοπολίδη, τον οποίο προσωρινά ξεπερνά, αλλά βγαίνει πολύ πλάγια. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έδιωξε σε κόρνερ.

28 Εκτέλεση κόρνερ από δεξιά η μπάλα καταλήγει στον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος πλασάρει. Η μπάλα κατευθύνεται προς τα δίχτυα, ο εκτεθειμένος Μήτρογλου βάζει το πόδι-χωρίς να είναι σαφές αν ακουμπά την μπάλα ή όχι. Παρότι αρχικά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ, τελικά ο Δημήτρης Καλόπουλος δείχνει σέντρα και μετρά το γκολ, κάνοντας το 1-0.

33 Σέντρα του Μαντούκα από αριστερά, απόκρουση του Μέλμπεγκ, αλλά ο Σκόκο με μονοκόμματο σουτ εκτός περιοχής ισοφαρίζει σε 1-1.

39 Σουτ του Ραούλ Μπράβο, αλλά ο Αραμπατζής μπλοκάρει χωρίς να ανησυχήσει.

40 Ο Νάτσο Σκόκο εκτελεί το φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού, η πορεία της μπάλας ξεπερνά τον Νικοπολίδη που περιμένει γέμισμα και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του.

43 Οι Τζεμπούρ και Σκόκο συνδυάζονται εξαιρετικά και ο Μπλάνκο βγαίνει απέναντι από τον Νικοπολίδη, αλλά υπό την πίεση αντιπάλου πλασάρει άουτ

Β Ημίχρονο

54 Ο Μπλάνκο κάνει την πάσα στον Αραούχο, αλλά ο Νικοπολίδης αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ. Στο κόρνερ, ο Καφές σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και η μπάλα περνά άουτ.

64 Κεφαλιά του Μέλμπεργκ από σέντρα του Όσκαρ περνά ψηλά άουτ.

85 Ο Τζεμπούρ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά, αλλά το σουτ του Καφέ απέκρουσε ενστικτωδώς ο Νικοπολίδης.

88 Σουτ του Λαγού από αριστερά αποκρούει πολύ δύσκολα ο Νικοπολίδης.


Ολυμπιακός Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Μπράβο, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα (78’ Πάντος), Κατσικογιάννης (55’ Ζαϊρί), Όσκαρ, Γκαλέτι, Ντιόγο (65’ Ντάρμπισαϊρ), Μήτρογλου.

ΑΕΚ Αραμπατζής, Αραούχο, Καράμπελας, Μαϊστόροβιτς, Ζεράλντο, Γιάχιτς (66’ Γιάχιτς), Καφές, Μαντούκα, Σκόκο (82’ Ταχτσίδης), Τζεμπούρ, Μπλάνκο (75’ Λαγός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου