ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ

Μετά το χθεσινό άτυχο αποτέλεσμα στην Κρήτη είχαμε πάλι τις αντιδράσεις από τους φίλους της ΑΕΚ και στην Κρήτη και στο αεροδρόμιο και στους Θρακομακεδόνες.

Η υπομονή τελείωσε σε αυτή την ομάδα και οι φίλοι της ΑΕΚ με αυτές τις αντιδράσεις θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα στους παίχτες , στην τεχνική ηγεσία καθώς και στην διοίκηση.

Ποια διοίκηση ? αυτοί οι κύριοι που είναι τώρα , αλλά αυτοί ασχολούνται για τον νέο επενδυτή Χαράλαμπο Κοζώνη και να δώσουν την ομάδα.

Από σήμερα μπαίνουν στην ΠΑΕ οι ορκωτοί λογιστές για να εκλέξουν τα οικονομικά της ΑΕΚ και εάν να δώσουν τα αποτελέσματα στον υποψήφιο επενδυτή Χαράλαμπο Κοζώνη, και εάν είναι έτσι όπως του είπε η διοίκηση της ΑΕΚ τότε θα γίνει η μεταβίβαση των μετοχών σε αυτόν.



Με ποινή μίας αγωνιστικής τιμωρήθηκε ο προπονητής της ομάδας, κ.Ντούσαν Μπάγεβιτς, για την αποβολή του στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής του UEFA Europa League με αντίπαλο τη Μπάτε Μπορίσοφ. Ο τεχνικός της ΑΕΚ, θα εκτίσει την ποινή του στο ματς της Πέμπτης με την ομάδα της Λευκορωσίας στο ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου