ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

ΩΡΑ Europa League




Επιστροφή για της ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ΑΕΚ σήμερα να αντιμετωπίζει την Μπάτε Μπορίσοφ , στης 10.05 στο ΟΑΚΑ με τηλεοπτική μετάδοση από τον ΑΝΤ1.





Κατά την χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έστειλε κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί το βράδυ στο ΟΑΚΑ και να στηρίξει τους παίκτες.

Ακόμα δήλωσε
«Η ενδεκάδα είναι έτοιμη», είπε αρχικά, ενώ ερωτηθείς για την ψυχολογία απάντησε: «θα είναι έτοιμη και αυτή». Οι απουσίες που αντιμετωπίζει ειδικά στην άμυνα διαφοροποιούν τα πλάνα του, ενώ το κλίμα στις τάξεις των οπαδών είναι άσχημο. Μπορεί αυτό να επηρεάσει την απόδοση της ομάδας; «Οι παίκτες θα ξεχάσουν γρήγορα αυτά που έχουν γίνει. Παρά τις απουσίες θα κάνουν μεγάλη προσπάθεια, όπως άλλωστε σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Στην συνέντευξη Τύπου μίλησε και ο Νίκος Γεωργέας ο οποίος είπε
«Η ομάδα έχει καλούς παίκτες, πιστεύω ότι θα πάμε καλά και στην άμυνα παρά τις αλλαγές έτσι ώστε να κερδίσουμε και να έχουμε ελπίδες να προκριθούμε . Η ομάδα πράγματι δεν είναι ότι δεν παίζει καλά. χάνει ευκαιρίες. Κάποια στιγμή θα σπάσει η γκίνια και θα κερδίσουμε και θα ανέβει η ψυχολογία μας ».



Στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς θα βρίσκονται οι Κρίστιαν Νέμεθ και Ρότζερ Γκερέιρο, στο παιχνίδι της επόμενης Δευτέρας (09/11, 16.45) με τη Λάρισα, καθώς οι Ομοσπονδίες της Ουγγαρίας και της Πολωνίας, αντίστοιχα, συναίνεσαν στο να ενσωματωθούν οι δύο ποδοσφαιριστές στις Εθνικές τους ομάδες, την Τρίτη 10/11.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου