ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

ΚΟΖΩΝΗΣ «ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ»

Μετά την χθεσινή διαρροή στην εφημερίδα «ΕΞΕΔΡΑ»του προσύμφωνου ανάμεσα στην ΠΑΕ ΑΕΚ και την πλευρά του .Κοζώνη, για τη μεταβίβαση των μετοχών της εταιρίας, έχει ξεσπάσει για το ποιος έδωσε το προσύμφωνο στην εφημερίδα.

Η πλευρά του Κοζώνη μέσω του νομικού του εκπρόσωπου Χρήστου Μαυρομάτη, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Γιάννη Καραλή επέρριψε την ευθύνη στην πλευρά της ΠΑΕ.

Η πλευρά της ΠΑΕ μέσω του νομικός εκπρόσωπος της Χάρη Γρηγορίου που μίλησε και αυτός στον Γιάννη Καραλή επέρριψε την ευθύνη στην πλευρά του Κοζώνη.

Ο Κοζώνης μέσω νομικού εκπρόσωπου του Χρήστου Μαυρομάτη έστειλε μια επιστολή την οποία μετέφερε ο Μαυρομάτης και αναφέρει τα εξής.

«Θέλω να απευθυνθώ στον κόσμο της ΑΕΚ και να πω τα εξής. Από την πρώτη στιγμή που εξέφρασα την επιθυμία μου για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, παρακολουθώ έναν πόλεμο που γίνεται σε βάρος και δε γνωρίζω αν στόχος όσων κόπτονται για την ΑΕΚ είναι το να με αποτρέψουν από το να ασχοληθώ με την ομάδα. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχουν άνθρωποι μέσα και γύρω από την ΑΕΚ που ζουν στην Ελλάδα και προσπαθούν μέσω τρίτων να με αποθαρρύνουν από την προσπάθεια μου για την αναγέννηση και την εξυγίανση της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έχει πολλά και σοβαρά προβλήματα και τα γνωρίζουν καλά οι άνθρωποι που τη διοικούν. Με έχουν ενημερώσει και τα γνωρίζω και εγώ. Αναρωτιέμαι τι σκοπούς εξυπηρετούν. Προφανώς επιθυμούν μια ΑΕΚ ανυπόληπτη να διασύρεται καθημερινά από τον οποιοδήποτε, μία ΑΕΚ με πελάτες, μία ΑΕΚ χωρίς εφήμερες χαρές, μία ΑΕΚ χωρίς την ΜΑΝΑ ΑΕΚ, μία ΑΕΚ χωρίς σπίτι, μία ΑΕΚ χρεοκοπημένη, μια ΑΕΚ με διοίκηση Πρωτοδικείου.

Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτή είναι η επιθυμία τους: Δεν έχουν το θάρρος να προτείνουν καμία λύση για την «αγαπημένη» τους ομάδα, απλώς υπάρχουν για να δηλώνουν δεξιά και αριστερά, ότι ενδιαφέρονται για το καλό της ενώ συγχρόνως τη μαχαιρώνουν πισώπλατα μέσο του Τύπου. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, οργανωμένοι και μη δεν έχουν ορίσει κανέναν μας θεματοφύλακα της. Είναι οι ίδιοι με κληρονομικό δικαίωμα.

Το αποκορύφωμα είναι ότι το προσύμφωνο που αναμένεται να υπογράψουμε εγώ και ο κ. Νοτιάς, περιφέρεται στα δημοσιογραφικά γραφεία και δημοσιεύεται σε δόσεις. Σήμερα δημοσιεύθηκε ολόκληρο. Πριν ακόμα το παραλάβουμε εμείς, ένα πολύ σημαντικό έγγραφο για την ΑΕΚ κινδυνεύει να γίνει ανυπόληπτο. Μου προξενεί μεγάλη εντύπωση αλλά και το θεωρώ σαν γεγονός απαράδεκτο. Εύχομαι και ελπίζω να μη συνεχιστεί αυτή η κατάσταση γιατί είναι θλιβερή πάνω απ’όλα για την ΑΕΚ. Οι άνθρωποι που δίνουν στη δημοσιότητα απόρρητα έγγραφα μάλλον δεν τους απασχολεί ότι ξεφτιλίζουν το όνομα της ΑΕΚ. Είμαι και εγώ φίλαθλος της ΑΕΚ, μπορεί να ζω στο εξωτερικό, όπως και χιλιάδες άλλοι, αλλά γνωρίζω πολύ καλά την ιστορία της και όλους αυτούς. Θα προσπαθήσω να κάνω το παν για μη δω την ΑΕΚ στο Πρωτοδικείο, εκεί που εύχονται κάποιοι να τη δουν που δήθεν την αγαπούν. Αν όλα εξελιχθούν καλά, υπόσχομαι να την ξανακάνουμε πρώτη και που τελικά αυτό που επιθυμούν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ και τίποτα άλλο»

Το θέμα είναι ότι κάποιος έδωσε το προσύμφωνο στην εφημερίδα ,Εγώ δεν μπορώ να πω για το πια πλευρά το έδωσε αλλά το θέμα είναι ότι αυτός που το έκανε ΜΟΝΟ καλό δεν κάνει στην ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου