ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Τρέξιμο και αποθεραπεία έκαναν στη χθεσινή προπόνηση οι έντεκα παίκτες της ομάδας που ξεκίνησαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, κάνοντας αρχικά τρέξιμο και εν συνεχεία διπλό στο μισό γήπεδο.
Ο Σάββας Γκέντσογλου, ταλαιπωρείται από διάταση οπίσθιων μηριαίων και ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας. Η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Έβερτον για το Europa League , 8 με τηλεοπτική μετάδοση από τον ΑΝΤ1 θα κριθεί τις επόμενες μέρες.
Το πρόγραμμα αποθεραπείας συνέχισαν και οι Νέμεθ και Γιάχιτς, ενώ ο Άρτσε που ένιωσε στομαχικούς πόνους, πήρε άδεια και αποχώρησε για το σπίτι του.
Επίσης, ο Αντώνης Ρίκκα ζήτησε και πήρε άδεια από χθες, από τον προπονητή, προκειμένου να μεταβεί στη Γαλλία για ένα σοβαρό οικογενειακό του πρόβλημα. Ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψεις στις προπονήσεις την Τετάρτη.
Τέλος, ο Γρηγόρης Μάκος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο χθεσινό ματς και κατόπιν απόφασης του προπονητή θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της επόμενης εβδομάδας με τον Πανιώνιο.

Ο Νίκος Νοτιάς αναμένεται να έχει ραντεβού με τον Μπομπ Κοζώνη ή με εκπρόσωπό του για να πάρει στα χέρια του το έγγραφο-απόδειξη της οικονομικής ευρωστίας του υποψήφιου αγοραστή της Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου