ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΜΙΛΑ ΣΤΟΝ ΣΠΟΡ FM 94,6

Πόλεμος έχει ξεσπάσει στην ΑΕΚ με αφορμή την διαρροή του προσυμφώνου της μεταβίβασης των μετοχών προς τον Τύπο. Από την πλευρά του Χαράλαμπου Κοζώνη εκτιμούν πως η διαρροή έγινε από ανθρώπους της «Ένωσης» όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο νομικός εκπρόσωπος του Μπομπ Κοζώνη, Χρήστος Μαυρομάτης. Ανακοίνωση εξέδωσε ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, , η οποία γνωστοποιήθηκε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Εγώ δεν έχω καμία σχέση με τη διαρροή» δήλωσε ο Χάρης Γρηγορίου.

Ο νομικός εκπρόσωπος του Χαράλαμπου Κοζώνη, Χρήστος Μαυρομάτης, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για τη διαρροή του προσυμφώνου της μεταβίβασης των μετοχών και εξέφρασε την βεβαιότητα πως «η διαρροή έγινε από την πλευρά της ΑΕΚ. Αυτό είναι δεδομένο. Έτσι έχουν μάθει στην ΑΕΚ και αυτό έκαναν», τόνισε αρχικά και στη συνέχεια δήλωσε πως δεν γνωρίζει τους λόγους για τους οποίους έγινε αυτό. «Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό. Ξέρω πως δεν έγινε η διαρροή ούτε από τον κ. Παπαδημητρίου, αλλά ούτε και από το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Μπομπ Κοζώνη. Η κίνηση αυτή δείχνει έλλειψη συνεργασίας, συναδελφικότητας και ήθους».

Πλέον, τα πάντα κρέμονται από μια κλωστή και όπως τόνισε ο κ. Μαυρομάτης, τα βήματα που απομένουν να γίνουν είναι συγκεκριμένα. «Η συμφωνία μπορεί να μην καταλήξει για πάρα πολύ συγκεκριμένους λόγους. Άσπρο ή μαύρο. Ενδιάμεση λύση δεν υπάρχει. Είτε τα χρέη θα είναι εντός των ορίων και θα προχωρήσουμε, είτε είναι εκτός και σταματάμε εδώ. Άλλη μια περίπτωση να μην προχωρήσει όλο αυτό είναι να μην προσκομίσει ο κ. Νοτιάς τα απαραίτητα έγγραφα».


Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου