ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ



Ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του, παρά την ήττα από την Καβάλα, εμφανίστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου.

«Και εμείς και η Καβάλα παίξαμε καλά. Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα που δεν μπήκαμε δυνατά, είχαμε θέληση, πάθος και φυσικά ευκαιρίες. Μάλιστα, δύο ήταν πολύ σημαντικές με τον Μαϊστόροβιτς και τον Γιάχιτς. Μετά το 1-1 κάναμε ένα λάθος και δεχθήκαμε γκολ αλλά και πάλι είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Ήμασταν και άτυχοι, αφού και οι τρεις αλλαγές ήταν αναγκαστικές. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε σήμερα αλλά πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία».



Η αδυναμία της ομάδας να διαχειριστεί παιχνίδια στα οποία έχει τον έλεγχο και η ευκολία με την οποία δέχεται γκολ στις αντεπιθέσεις, θεωρεί ο Παντελής Καφές ότι είναι τα σημαντικότερα προβλήματα της ΑΕΚ.

«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να ρίχνουμε τις ευθύνες στην διαιτησία. Έχουμε πρόβλημα ελέγχαμε τον αγώνα και σε μία αντεπίθεση δεχθήκαμε το γκολ. Εκεί είναι και το πρόβλημα μας. Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε αν ελέγχουμε το παιχνίδι και να κερδίσουμε. Αυτό που χρειάζεται η ΑΕΚ είναι συνεχόμενο καλά αποτελέσματα. Κάνουμε πολλά λάθη και δεν είμαστε συγκεντρωμένοι. Και αυτά τα λάθη τα πληρώνουμε παρά το ότι είχαμε φάσεις να βάλουμε γκολ. Αυτό που μετράει είναι η ήττα και κάθε ήττα μας επηρεάζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου