ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ.Νίκος Θανόπουλος θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου, αύριο (11/11) στις 13.00, στο ξενοδοχείο Holliday Inn Attica (αίθουσα Attica Hall), προκειμένου να ενημερωθεί ο κόσμος για τις διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα.

Τελικά ο Νίκος Θανόπουλος δεν θα παραιτηθεί από πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και αυτό γιατί του ζητήθηκε από της δυο πλευρές Κοζώνη και Νοτιά μέχρι να να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες μεταβίβασης των μετοχών στον Χαράλαμπο Κοζώνη.

Με εγγυητική επιστολή των 5 εκατ. ευρώ δεν έγινε τίποτα αφού οι (Α)Μέτοχοι δεν είναι
σε θέση να δώσουν την συγκατάθεση τους ώστε να μαζευτεί αυτό το ποσό.

Οι δυο που έχουν έκφραση να έχουν διάθεση να καλύψουν το ποσό αυτό είναι οι Νίκος Νοτιάς και ο Παντελής Αθηνής.

Ο Πέτρος Παππάς, κάτοχος περίπου του 13% της ΠΑΕ, γνωστοποίησε την παραίτησή του από το ΔΣ και έθεσε τις μετοχές του στη διάθεση του Νίκου Νοτιά. Με επιστολή του στην «Εξέδρα» αναφέρει εμφανώς πικραμένος πως «… έκανα λάθος που ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο, γιατί μόνο κακό μου έκανε κι από ό,τι φαίνεται από τα σχόλια των περισσοτέρων φιλάθλων έκανα κακό κι εγώ στην ΑΕΚ. Με την προηγούμενη επιστολή μου προσπάθησα απλώς να διαφυλάξω το μέλλον της ομάδας», ενώ καταλήγει τονίζοντας «… ελπίζω για το καλό της ΑΕΚ ο κύριος Μπομπ Κοζώνης να αποδειχτεί άξιος και ικανός για να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου