ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ



Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό για εμάς, κάναμε πάρα πολλά λάθη. Δεν πιέσαμε σωστά, ούτε πήραμε τις πρωτοβουλίες που έπρεπε. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ανεβήκαμε. Στην κατάσταση που είμαστε βαθμολογικά, κάθε ματς είναι ντέρμπι. Πρέπει να ξεφύγουμε από τη θέση που είμαστε και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Στη συνέχεια, ο προπονητής της «Ένωσης» ρωτήθηκε για την αλλαγή του Γκέντσογλου και είπε ότι αυτή ήταν αναγκαστική.
«Ο Γκέντσογλου ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και για αυτό αντικαταστάθηκε. Είναι ένας παίκτης και θα πρέπει να συνεχίσει έτσι. Η άμυνα δεν είναι μόνο θέμα προσώπων, έχουμε πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές και μπορούμε να αποκτήσουμε ακόμη καλύτερη αμυντική λειτουργία».

Όταν ρωτήθηκε για τις διοικητικές εξελίξεις, ο Μπάγεβιτς επιστράτευσε χιούμορ απατώντας στους δημοσιογράφους: «Δεν ξέρω τίποτα, εσείς γνωρίζετε περισσότερα», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φίλους της ΑΕΚ για την στήριξη στην ομάδα.




Πριν την έναρξη του αγώνα δυο φίλοι της ΑΕΚ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας μια ανθοδέσμη και ένα κασκόλ και τα έδωσαν στον Μπρούνο Τσιρίλο.



Διάταση στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού, υπέστη ο Σάββας Γκέντσογλου Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα επανεξεταστεί σήμερα από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου