ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ



Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αντιλαμβάνεται την αδυναμία της ομάδας του να μετουσιώσει τις ευκαιρίες που δημιουργεί σε γκολ, αλλά αισιοδοξεί πως το πρόβλημα θα λυθεί και οι παίκτες του θα γίνουν περισσότερο αποτελεσματικοί. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, παραδέχτηκε ότι το αποτέλεσμα (2-2) κόντρα στον Εργοτέλη κρίνεται δίκαιο.

«Δεν το έχω ξαναζήσει σε τέτοιο βαθμό», ήταν το πρώτο σχόλιο του Σερβοέλληνα όταν ρωτήθηκε για την αναποτελεσματικότητα της ομάδας του και πρόσθεσε: «Θα έλεγα ότι αν έχεις ευκαιρίες, αν συνεχίσουμε έτσι, τα γκολ θα έρθουν». Κληθείς να σχολιάσει την εικόνα του σημερινού αγώνα, τόνισε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι από τις δύο πλευρές. Από τη δική μας πλευρά είχαμε ένα πρόβλημα στα πρώτα λεπτά. Μετά εμείς χάσαμε ευκαιρίες. Εμείς που είχαμε ρυθμό. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο θα πρέπει να είχαμε καλό σκορ. Ήταν ανοιχτό παιχνίδι. Δεχθήκαμε πολύ εύκολα γκολ. Στο τέλος χάναμε 2-1 και ισοφαρίσαμε όμως. Πάλι είχαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε. Τέλος πάντως θα έλεγα ότι ήταν δίκαιο».

Για τους γηπεδούχους, πάντως, είχε μόνο καλά λόγια να πει: «Ο Εργοτέλης έχει καλούς παίκτες. έχει πολύ καλή ομάδα και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Είχε ευκαιρίες για γκολ. Πιστεύω ότι θα κερδίσει αυτό που θέλει». Τέλος, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις αποδοκιμασίες των οπαδών, έριξε το «μπαλάκι» στους δημοσιογράφους λέγοντας: «Εσείς θα το κάνετε».

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου