ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Πρόσκληση σε Εθελοντική Αιμοδοσία




H ΑΕΚ σε συνεργασία με Συνδέσμους Φιλάθλων , οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, στις περιοχές της Νέας Φιλαδέλφειας, της Καλλιθέας και του Περιστερίου.

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η δημιουργία Τράπεζας Αίματος της ΑΕΚ, προκειμένου οι φίλοι και τα μέλη της ομάδας, αφ' ενός να δραστηριοποιηθούν σε ένα ζήτημα εθελοντισμού ζωτικής σημασίας, αφ' ετέρου να αποκτήσουν τη δυνατότητα κάλυψης για τυχόν αιματολογικές ανάγκες, μέσα από την ίδια τους την ομάδα.

Την πρωτοβουλία αυτή αποφάσισαν να στηρίξουν συμβολικά οι παλαίμαχοι των ομάδων της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, την ημέρα του αγώνα των ομάδων τους, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.

Οι εκπρόσωποι των παλαιμάχων του ΠΑΟΚ, κ.κ. Κώστας Ορφανός, Σταύρος Σαράφης, Λάκης Στεργιούδας, Χρήστος Τερζανίδης, των παλαιμάχων της ΑΕΚ, κ.κ. Γιώργος Καραφέσκος, Στέλιος Μανωλάς, Θωμάς Μαύρος, Κώστας Νεστορίδης, Μίμης Παπαιωάννου, Στέλιος Σεραφίδης, Στέλιος Σκευοφύλακας, καθώς και η διοίκηση της ΑΕΚ θα παραβρεθούν την Κυριακή 4/11 στις 09.00 στο Νοσοκομείο ΄΄ ΠΑΙΔΩΝ- ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΄΄ .

Οι εκπρόσωποι των ομάδων θα επισκεφτούν νοσηλευόμενα παιδιά του Νοσοκομείου, θα προσφέρουν δώρα και αναμνηστικά και συμβολικά θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία για τις ανάγκες του Νοσοκομείου.

Η συμβολική αυτή εκδήλωση στήριξης της Hμέρας Αιμοδοσίας, θα τελειώσει μέσα στο γήπεδο, όπου οι παλαίμαχοι θα παρακολουθήσουν μαζί τον αγώνα των ομάδων τους, από τις κερκίδες των επισήμων.

Παράλληλα, στο γήπεδο θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό στους φιλάθλους για την Ημέρα Αιμοδοσίας ( 11/12 ) και θα γίνουν ανακοινώσεις κατατοπιστικές για τους φίλους και τα μέλη της ΑΕΚ.

Θεωρούμε ότι η πρωτοβουλία αυτή, επανασυνδέει τον Αθλητισμό με τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες και καθώς, συγκυριακά συμπίπτει με την εκδήλωση νοσηρών φαινόμενων στο χώρο του ποδοσφαίρου, αναδεικνύει το αληθινό πρόσωπο του Αθλητισμού, την κοινωνική προσφορά των ανθρώπων του, ενισχύοντας το φίλαθλο πνεύμα και την ανάγκη όλων μας, να ξεκινάμε από αυτά τα οποία μας ενώνουν.

Η πραγματοποίηση τέτοιων πρωτοβουλιών θεωρούμε ότι αποτελεί αυτονόητο χρέος της οικογένειας του Αθλητισμού και η στήριξή τους από τα ΜΜΕ αποτελεί αυτονόητη ανάγκη, ώστε να πραγματοποιούνται με αποτελεσματικότητα και ευρεία συμμετοχή.

Στην κατεύθυνση αυτή, σας καλούμε να βοηθήσετε στην ανάδειξη της πρωτοβουλίας μας.

Τμήμα Επικοινωνίας ΑΕΚ

Πηγή aek.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου