ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ Η ΤΥΧΗ





Αν έχεις τύχη διάβαινε λέει μια παροιμία αλλά στην ΑΕΚ αυτό δεν ισχύει.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με γκολ στο 14 δευτερόλεπτο από τον Μπλάνκο και μέσα σε ένα 10 λεπτό μετά τα αμυντικά λάθη που έγιναν ήρθαν τα πάνω κάτω με δυο γκολ τον Λευκορώσων αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει πριν βγει το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πιο δυνατά δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ αλλά κάτι η αστοχία κάτι τα δοκάρια της στέρησαν την νίκη.

Α Ημίχρονο

1 Ο Μαντούκα βγάζει ωραία μπαλιά στον Νέμεθ και εκείνος κάνει καταπληκτική μπαλιά στον Μπλάνκο και αυτός με ένα δυνατό σουτ ανοίγει το σκορ κάνοντας το 1-0.

9 Σουτ του Καφε λίγο έξω από την περιοχή και η μπάλα περνά λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βερέμκο.

17 Ο Ενσαλίβα κάνει λάθος στο χώρο του κέντρου και ο Σκάβις με κάθετη μπαλιά βρίσκει τον Ροντιόνοφ ο οποίος απόφυγε τον Γκέντζογλου και πλασάρε τον Σάχα κάνοντας το 1-1.

26 Ο Σάχα από πλαγία θέση έξω από την περιοχή πάει να διώξει με τα πόδια αλλά η μπαλιά του βρίσκει τον Βολόντκο και αυτός κάνει το μακρινό σουτ από 40 μέτρα και στέλνει την μπάλα δίχτυα για δεύτερη φορά κάνοντας το 1-2.

34 Σουτ του Κρίβετς η μπάλα σταματά στο δοκάρι του Σάχα

38 Εκτέλεση φαουλ από αριστερά του Σκόκο η σέντρα που κάνει βρίσκει τον Μαντούκα να πιάνει την κεφαλιά και να ισοφαρίζει σε 2-2.

44 Σουτ του Σκόκο και η μπάλα περνά λίγο έξω το οριζόντιο δοκάρι του Βερέμκο.

Β Ημίχρονο

54 Ο Νέμεθ δίνει την μπάλα στον Μαντούκα εκείνος κάνει ένα τεχνικό σουτ και η μπάλα σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Βερέμκο.

57 Ο Νέμεθ να κάνει ψιλοκρεμαστό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά μπλοκάρει ο Βερέμκο.

64 Πάλι ο Νέμεθ από τα αριστερά πέρασε όποιον βρήκε, μπήκε στην περιοχή και από πλάγια θέση έπιασε σουτ που έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ Βερέμκο.

77 Σέντρα του Χέρσι από τα δεξιά ο Γιάχιτς με προβολή στέλνει την μπάλα στο δοκάρι, στη συνέχεια αποκρούει με το στήθος σουτ του Νέμεθ ο τερματοφύλακας.

79 Ο Σκόκο είναι έξω από την περιοχή κάνει το δυνατό σουτ και η μπάλα τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι του Βερέμκο.

85 Σέντρα του Λεονάρντο ,ο Νέμεθ με προβολή στέλνει την μπάλα δίπλα από το δοκάρι

90 Ο Σκόκο μπήκε απο αριστερά στην περιοχή, γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, όμως το τακουνάκι του Μπλάνκο κόντραρε και πέρασε κόρνερ.


ΑΕΚ: Σάχα, Καφές(84'Λεονάρντο), Ενσαλίβα (67'Γιαχάγια), Μαντούκα (69'Χέρσι), Γιάχιτς, Καράμπελας, Μπλάνκο, Νέμεθ, Γεωργέας, Σκόκο, Γκέντζογλου.

ΜΠΑΤΕ: Βερέμκο, Λιχτάροβιτς, Σοσνόφσκι, Σιτόφ, Γιούρεβιτς, Βολόντκο, Κρίβετς (67'Αλουμόνα), Νεχάιτσικ, Σκάβις (78'Ραντκόφ), Μπορντάκοφ, Ροντιόνοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου