ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

ΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΟΝΙΟ ΝΤΕ ΝΙΓΚΡΙΣ


Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε ηλικία 31 ετών, ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής της Λάρισας, Αντόνιο Ντε Νίγκρις. Ο παίκτης αισθάνθηκε δυσφορία στον ύπνο του και η σύζυγός του κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο. Ο ποδοσφαιριστής των «βυσσινί», όμως, εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Ο αδικοχαμένος επιθετικός της Λάρισας είχε γεννηθεί την 1-4- 1978. Ο Ντε Νίγκρις, στη Λάρισα υπέγραψε τον περασμένο Αύγουστο και αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος.


H ΠΑΕ ΑΕΚ, με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο του ποδοσφαιριστή της Λάρισας Antonio De Nigris, απέστειλε συλλυπητήριο τηλεγράφημα τόσο στην οικογένεια του εκλιπόντος, όσο και στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η Σούπερ Λίγκα, ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί στα παιχνίδια της αγωνιστικής, ενώ οι παίκτες όλων των ομάδων θα φορέσουν μαυρά περιβραχιόνια.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας και σύσσωμη η οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου της κορυφαίας Εθνικής κατηγορίας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του Αντόνιο Ντε Νίγκρις και την ΠΑΕ ΑΕΛ, για τον ξαφνικό θάνατο του άτυχου ποδοσφαιριστή.

Σε όλους τους αγώνες που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, θα τηρηθεί ένός λεπτού σιγή και οι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, τιμώντας τη μνήμη του Αντόνιο Ντε Νίγκρις».


Το Blog enosisole21.blogspot.com εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντόνιο Ντε Νίγκρις.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΤΟΝΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου