ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ

Εχθές το βράδυ στην εκπομπή "Η ΔΙΚΗ" του BLUE SKY με τον Κυριάκο Θωμαίδη είχε θέμα για την νέα μεγάλη αποκάλυψη για τα οικονομικά της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Καλεσμένοι ήταν οι Νίκος Χρηστίδης , Ανδρέας Σταματιάδης ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γιάννης Αμοιρίδης και ο δημοσιογράφος Μπάμπης Κατσούλης ο οποίος έβγαλε το θέμα στον αέρα , ακομα σε τηλεφωνικη επικοινωνια ήταν ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Δημήτρης Χατζηχρήστος και ο νομικός εκπρόσωπος του Κοζώνη , Νίκος Μαυρομάτης.

Το θέμα ότι η ΑΕΚ χρωστά στην εφορία ύψους 63,7 εκατ ευρώ κυριάρχησε στην εκπομπή. Πολλά ακουστήκαν και από τον Μπάμπη Κατσούλη δημοσιογράφο που έβγαλε το θέμα στον αέρα αλλά και από τον νομικό εκπρόσωπο του Κοζώνη , Νίκο Μαυρομάτη.

Εάν ισχύει αυτό το χρέος τότε τα πράγματα αλλάζουν για το προσύμφωνο που είναι να υπογραφεί ανάμεσα στην ΠΑΕ και στον Κοζώνη. Το θέμα είναι ότι ο Κοζώνης είναι διατεθειμένος να καλύψει τα χρέη της ομάδας μέχρι της τάξης του ποσού που του έχουν πει από την ΠΑΕ αλλά τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς.

Βέβαια αυτό το ποσό εάν η ΑΕΚ κάνει προσφυγή τότε μπορεί να μειωθεί στο 1/3 του ποσού αυτού.

Αλλά το συνολικό ποσό των χρεών μπορεί να φτάσει τα 55-60 εκατ ευρώ, 35 που έχουν πει στον Κοζώνη συν αυτά περίπου 20.

Τι θα κάνει τότε ο Κοζώνης ?

Ο Νίκος Μαυρομάτης είπε ότι εάν φτάσει το ποσό αυτό δύσκολα θα πάρει την ΑΕΚ ο Κοζώνης.

Ένα άλλο που ακούστηκε εχθές ότι ο ισολογισμός της ΠΑΕ έκλεισε θετικός αφού στα έσοδα της ΠΑΕ είναι και τα 20 εκατ ευρώ τα οποία έχουν να λαμβάνουν από τον Μάκη Ψωμιάδη αφού έχουν δικαστεί να καταβάλει ο πρωην πρόεδρος της ΑΕΚ και αυτά τα χρήματα δεν τα βλέπω να τα παίρνει η ΑΕΚ ποτέ.

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου