ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ



Τη δυσαρέσκειά τους για την καθυστέρηση καταβολής μισθών και δόσεων συμβολαίων εξέφρασαν παίκτες της ΑΕΚ στον Ντούσαν Μπάγεβιτς στην προπόνηση της Δευτέρας. Η προπόνηση αναλώθηκε σε συζήτηση με τον Σερβοέλληνα προπονητή για την υπάρχουσα κατάσταση, αφού η υπομονή των ποδοσφαιριστών έφτασε στα όριά της. Μάλιστα προς στιγμήν λέγεται πως τέθηκε και θέμα αποχής από τον αγώνα με την Έβερτον (!), ωστόσο όλοι διαπίστωσαν πως κάτι τέτοιο θα ήταν λάθος.

«Σας καταλαβαίνω, έχετε δίκιο», είπε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στους παίκτες του καλώντας να κάνουν υπομονή και να μην αποπροσανατολιστούν από τα αγωνιστικά τους καθήκοντα. Ωστόσο ο εκνευρισμός στις τάξεις των παικτών είναι δεδομένος, καθώς βλέπουν τους μετόχους να έχουν σταματήσει τη χρηματοδότηση του συλλόγου και την ολοκλήρωση της πώλησης της πλειοψηφίας των μετοχών στον Χαράλαμπο Κοζώνη να καθυστερεί. Δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα αρκετοί παίκτες να καταφύγουν στη λύση της προσφυγής για να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους.

Μέσα ο Γκέντσογλου, έξω ο Νέμεθ

Ο Σάββας Γκέντσογλου ξεπέρασε το πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο (διάταση), προπονήθηκε κανονικά και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της ΑΕΚ για την αναμέτρηση της Τετάρτης με την Έβερτον στο ΟΑΚΑ για το Europa League (20:00). Αντίθετα ο Κρίστιαν Νέμεθ δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στον αστράγαλο και μαζί με τον τραυματία Σάνελ Γιάχιτς και τον Ρότζερ Γκερέιρο , που έχει δικαίωμα συμμετοχής, έμειναν εκτός αποστολής.

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι οι ακόλουθοι: Σάχα, Αραμπατζής, Μαϊστόροβιτς, Λεονάρντο, Αραούχο, Γεωργέας, Ζεράλντο, Καράμπελας, Καφές, Μάκος, Ταχτσίδης, Χέρσι, Χουανφράν, Άρτσε, Μπλάνκο, Μαντούκα, Σκόκο, Παυλής, Γκέντσογλου, Γιαχάγια.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώνεται την Τρίτη με προπόνηση που θα γίνει στους Θρακομακεδόνες (κι όχι στο ΟΑΚΑ) στις 15:00, ενώ στις 17:30 ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Μία ώρα μετά θα μιλήσει ο προπονητής της Έβερτον, Ντέιβιντ Μόγες.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου