ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Για την τέταρτη αγωνιστική για το Europe League την Πέμπτη η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την ΜΠΑΤΕ Μπόροσοφ στης 10.05 με τηλεοπτική μετάδοση από τον ΑΝΤ1.

Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι πολλά και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ψάχνει να βρει τις λύσεις , ο οποίος θα είναι στην εξέδρα αφού τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική , έτσι στον πάγκο θα κάτσει ο Λύσανδρος Γεωργμαλής.

Οι πολλές απουσίες κυρίως στην άμυνα με τους Μαϊστόροβιτς , Αραούχο , Άρτσε να είναι τιμωρημένοι.

Η σημερινή καθώς και η αυριανή προπόνηση θα μας δείξει για το τι σκέφτεται να κάνει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Μετά την χθεσινή συνάντηση των νομικών εκπροσώπων της ΠΑΕ ΑΕΚ, με αυτούς του κ.Χαράλαμπου Κοζώνη, προκειμένου να συζητηθούν όλες οι παράμετροι για την καταρχήν προσυμφωνία και τους όρους αυτής, για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ από την πλευρά του κ.Κοζώνη.
Επιπλέον, συζητήθηκαν οι όροι προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία, για την ταμειακή διευκόλυνση του ποσού των 5 εκατομμυρίων ευρώ, από την πλευρά του κ.Κοζώνη προς την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Οι νομικοί εκπρόσωποι των δύο πλευρών κατέληξαν στους βασικούς όρους του κειμένου, τις ρήτρες… ασφαλείας που έχουν μπει από τις δύο πλευρές, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους, και αφού το προσύμφωνο μεταφραστεί στα αγγλικά, θα αποσταλεί στο Σικάγο για την υπογραφή του 65χρονου επιχειρηματία.

Βασικός όρος που έθεσε ο υποψήφιος επενδυτής είναι να μην υπάρχει μεγάλη απόκλιση μεταξύ της οικονομικής κατάστασης της ΠΑΕ (συμπεριλαμβανομένων των χρεών) που του παρουσιάστηκαν κατά τις επαφές στις ΗΠΑ και αυτής που θα προκύψει μετά τον έλεγχο των ορκωτών λογιστών. Η… επιτρεπόμενη απόκλιση ορίστηκε στο 5%.

Έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα η συμφωνία για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στον Κοζώνη θα γίνει τελικά και ίσως γρήγορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου