ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Ασκήσεις τακτικής και προπονητικό δίτερμα, περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας. Στη διάρκεια της προπόνησης, ο Γρηγόρης Μάκος υπέστη θλάση στους οπίσθιους μηριαίους στο αριστερό πόδι και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα με τη Μπάτε Μπορίσοφ. Επίσης, ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ένιωσε ενοχλήσεις στο θώρακα, από μια αγκωνιά που δέχτηκε στο παιχνίδι της Κυριακής και έτρεξε μόνος του.
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε τους 19 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα της Πέμπτης. Αυτοί είναι οι: Σάχα, Αραμπατζής, Χουανφράν, Γεωργέας, Λεονάρντο, Καράμπελας, Παυλής, Γιάχιτς, Καφές, Ενσαλίβα, Μαντούκα, Χέρσι, Ταχτσίδης, Γιαχάγια, Ιορντάκε, Γκέντσογλου, Μπλάνκο, Νέμεθ, Σκόκο.
Πριν την έναρξη της προπόνησης, επισκέφτηκε τους Θρακομακεδόνες ο πρόεδρος της ομάδας κ.Νίκος Θανόπουλος, ο οποίος μίλησε στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Την απόφαση να συγκεντρώσουν το ποσό των 20.000 ευρώ και να το προσφέρουν στην ΚΑΕ ΑΕΚ πήραν οι ποδοσφαιριστές της ποδοσφαιρικής ομάδας. Με πρωτοβουλία των Νίκου Γεωργέα, Παντελή Καφέ και Γιώργου Αλεξόπουλου προτάθηκε να δοθεί ένα μέρος του πριμ για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League στην μπασκετική ΑΕΚ, που βρίσκεται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση και για την ενίσχυση της οποίας έχει ανοιχτεί τραπεζικός λογαριασμός.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας περιμένουν τη μεγαλύτερη δυνατή ανταπόκριση στο κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ μέσω του τραπεζικού λογαριασμού 353-002101-099386 στην Alpha Bank.

Για το θέμα ενημερώθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάμπης Καραμανλής, ο οποίος ευχαρίστησε τους παίκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου